CSC Șelimbăr își organizează la Sibiu ultimul meci din 2023 și lasă porțile stadionului deschise publicului. Clubul a trecut peste decizia luată în august

Marius ANGHEL 28 Nov. 2023, 12:17 Liga 2
CSC Șelimbăr își organizează la Sibiu ultimul meci din 2023 și lasă porțile stadionului deschise publicului. Clubul a trecut peste decizia luată în august

CSC Șelimbăr a revenit la sentimente mai bune față de Sibiu. După ce pe primele șase meciuri susținute în acest sezon pe teren propriu le-a organizat pe stadionul din Cisnădie, ultimul joc considerat acasă în 2023, contra CSM Reșița, s-a gândit și a primit aceptul să-l dispute pe stadionul Municipal din Sibiu.

La finalul lunii august a acestui an, conducerea clubului din Șelimbăr transmitea că va renunța să mai solicite ca echipa să joace la Sibiu, după ce i se acceptase, iar apoi i s-a respins cererea de a evolua pe stadionul Municipal contra Stelei.

CSC Șelimbăr joacă cu CSM Reșița pe stadionul Municipal din Sibiu

Liderul Ligii 2, CSC Șelimbăr, deschide etapa a 15-a, ultima programată în 2023, cu meciul ei de pe teren propriu cu CSM Reșița, programat joi, 30 noiembrie 2023, de la ora 14:00. Partida începe devreme și nu are nevoie de nocturnă, însă conducerea echipei din Șelimbăr a dorit ca acest ultim joc din acest an să-l organizeze pe stadionul Municipal din Sibiu.

S-a trecut peste cuvântul dat în luna august și acum s-a solicitat și obținut acordul ca meciul dintre CSC Șelimbăr și CSM Reșița să poată fi disputat pe arena unde își joacă acasă meciurile prim-divizionara FC Hermannstadt.

Pentru a atrage câți mai mulți spectatori la stadion, să arate că este o echipă urmărită, CSC Șelimbăr a decis sălasa accesul liber la Tribuna 2, iar abonalii clubului vor avea acces gratuit la Tribuna VIP!

”Ultimul meci din acest an se joacă pe stadionul Municipal Sibiu
Pentru că vă vrem alături de noi în ultimul meci din acest an, vă oferim accesul gratuit la meci în Tribuna 2.
Abonații Clubului au acces gratuit la Tribuna VIP – intrarea se face pe baza abonamentului.
Haideți în număr cât mai mare să îi susținem pe Călăreții Roșii să rămână liderii Ligii a 2-a
CSC 1599 Șelimbăr vs. CSM Reșița
Etapa a 15-a din Liga 2
Joi, 30 Noiembrie 2023, Ora: 14:00
Stadionul Municipal Sibiu
Biletele cu valoare 0 pentru Tribuna a 2-a se ridică în ziua meciului începând cu ora 11:00 de la casieria stadionului Municipal de la Tribuna a 2-a.
HAI ȘELIMBĂR!!”, anunță CSC Șelimbăr pe pagina sa de Facebook.

CSC Șelimbăr are 12 puncte peste CSM Reșița în clasamentul Ligii 2

Înainte de ultima etapă din 2023, CSC Șelimbăr este lider în clasament, cu 31 de puncte acumulate în 14 meciuri, momentan fiind la trei puncte peste Corvinul Hunedoara (locul 2, 28 puncte) și patru de Unirea Slobozia (locul 3, 27 puncte), însă aceasta din urmă urmează să joace astăzi (ora 17:00) la Chiajna, iar dacă va câștiga cu Concordia se va apropia la un punct de sibieni.

Adversarul CSM Reșița ocupă locul 12 în Liga 2, cu 19 puncte acumulate, și-a câștigat ultimele trei meciuri, jucătorii au în continuare salariile blocate și au nevoie de un succes la Sibiu pentru a-și primi banii. În plus, trupa din Valea Domanului este la trei puncte de ultimul loc calificabil în play-off, astfel că are încă un motiv suplimentar pentru a juca la victorie contra CSC Șelimbăr, echipă care este ca și calificată în play-off, însă va evolua acolo fără să poată promova.

Atât CSC Șelimbăr, cât și CSM Reșița sunt cluburi de drept public și nu pot promova în prima ligă.

CSC Șelimbăr, în august 2023: ”Renunțăm să mai solicităm închirierea Stadionului «Municipal» Sibiu”

CSC Șelimbăr era extrem de revoltată la finalul lunii august a acestui an, după ce administratorul stadionului Municipal din Sibiu nu o mai lăsa să joace pe această arenă meciul cu Steaua.

Într-un ”Demers de transparență publică” postat pe site-ul clubului, oficialii clubului din Șelimbăr acuzau faptul că nu mai sunt lăsați pe stadionul din Sibiu, deși inițial primiseră acceptul din partea Serviciului Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu. Atunci, aceștia anunțau că nu vor mai solicita să închirieze arena din Parcul Sub Arini, unde intenționau să organizeze șase meciuri în acest sezon, dar, inițial, primiseră accept doar pentru două, cu Steaua și Unirea Slobozia.

Cei de la CSC Șelimbăr erau nemulțumiți că nu sunt tratați în mod egal cu FC Hermannstadt, echipă chiar din Sibiu, și afirmau: ”Concluzia??? O puteți trage și dumneavoastră… Dar pentru noi este una singură: NU SUNTEM DORIȚI LA SIBIU!!!. Informăm opinia publică că CSC 1599 Șelimbăr va renunța să mai solicite închirierea Stadionului «Municipal» Sibiu.”

Un singur meci jucat la Sibiu, ca gazdă, de CSC Șelimbăr, cu Dinamo, în sezonul trecut de Liga 2

CSC Șelimbăr a disputat, până acum, un singur meci oficial pe stadionul Municipal din Sibiu, în calitate de echipă gazdă. În data de 4 martie 2023, trupa din comuna de lângă Sibiu a organizat pe arena din municipiul de reședință al județul jocul cu Dinamo din etapa a 18-a a sezonului regular trecut de Liga 2. Șelimbărenii au cedat cu scorul de 1-2.

Din acest sezon de Liga 2, CSC Șelimbăr și-a disputat jocurile de acasă pe stadionul Măgura din Cisnădie, după ce în precedentele două ediții ale ligii secunde a avut ”casa” la Avrig și apoi la Râmnicu Vâlcea.

În sezonul 2023-2024 de Liga 2, CSC Șelimbăr a obținut următoarele rezultate pe teren propriu, pe stadionul din Cisnădie: 2-0 cu Unirea Dej, 3-2 cu Steaua, 2-1 cu Gloria Buzău, 0-1 cu Unirea Slobozia, 1-0 cu CSC Dumbrăvița și 2-1 cu Progresul Spartac.

Foto: CSC Șelimbăr și Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-claudiu-niculescu-dupa-corvinul-csc-selimbar-0-0-19294274

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-csm-resita-raman-cu-salariile-blocate-19294443

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-vrea-sa-devina-sa-sa-poata-promova-in-superliga-19293608

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-primita-de-csc-selimbar-chiar-inaintea-meciului-cu-steaua-nu-suntem-doriti-la-sibiu-acuzatii-grave-aduse-de-oficialii-liderului-ligii-2-19282428

Marius ANGHEL 28 Nov. 2023, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă