Claudiu Niculescu admite franc, după egalul de la Hunedoara: ”Am realizat ce ne-am propus, ăsta e obiectivul nostru.” Unde încheie CSC Șelimbăr anul?

Călin MNERIE 26 Nov. 2023, 20:02 Liga 2

CSC Șelimbăr își păstrează invincibilitatea în meciurile din deplasare și după partida cu Corvinul. Pe arena ”Michael Klein”, hunedorenii vizau punctele cu care să treacă peste sibieni pe primul loc în clasamentul Ligii 2, dar meciul din runda a 14-a s-a încheiat nedecis, scor 0-0, spre satisfacția lui Claudiu Niculescu, care a sărit de bucurie după fluierul final.

Claudiu Niculescu, după remiza de la Hunedoara: ”Atât am realizat astăzi, probabil că și cu puțin noroc, dar norocul face parte din fotbal”

Antrenorul liderului Ligii 2 a recunoscut că asta și-a propus împotriva echipei pregătite de Florin Maxim, chiar antrenorul care a promovat trupa din Șelimbăr, în vara anului 2021, dar nu mai apuca să o conducă, fiind înlocuit de conducere cu Eugen Beza.

”Am realizat ce ne-am propus astăzi aici, am plecat cu un punct ca să rămânem în fruntea clasamentului. Ăsta este obiectivul nostru, încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci. Atât am realizat astăzi, probabil că și cu puțin noroc, dar norocul face parte din fotbal. Știam că la un moment dat va fi un meci de luptă contra unei echipe care construiește, care joacă, dar ambelor echipe ne-a fost destul de greu. După vremea din ultimele zile, terenul nu a fost foarte bun, așa că jocul a avut de suferit. Până la urmă e un punct important pentru noi, nu am luat gol, ne menținem în fruntea clasamentului și sper să câștigăm meciul de joi”, a spus Niculescu după disputa cu Corvinul.

CSC Șelimbăr în remiza cu Corvinul: Al. Roșca – Palmeș, Lumbu, R. Crișan, Fl. Mitrea (Ct. Alexe 14′) – Moussinga, Panos, Schieb (Berisha 65′), I. Năstăsie (cpt.)(Monea 46′) – Rotund (C. Soare 46′), Rodri Hernando (Babovic 90+1′). Rezerve neutilizate: Mitrovic – Al. Luca, Rob. Gliga, Drăghescu.

”Cu Stoican sunt prieten de vreo 25 de ani, dar joacă Șelimbăr cu Reșița”

CSC Șelimbăr deschide joi, de la ora 14:00, etapa cu numărul 15, ultima a anului în eșalonul secund, împotriva celor de la la CSM Reșița, pe stadionul Municipal din Sibiu.

”Mai avem patru zile în care trebuie să fim extrem de concentrați și în care îmi doresc să ne recuperăm jucătorii care au fost accidentați. Vom întâlni o echipă într-o formă foarte bună, Reșița și care are o zi de odihnă în plus, dar sper să o scoatem la capăt la final de an. Cu Stoican sunt prieten de vreo 25 de ani, dar joacă Șelimbăr cu Reșița. Să vedem cum se va prezenta terenul, la Sibiu a nins destul de tare azi noapte. vedem ce va fi până joi. Jucăm pe Municipal și îmi doresc să încheiem acest an cu o victorie care ne-ar permite să rămânem în fruntea clasamentului și să ne apropiem și mai mult de obiectivul pe care l-am avut la începutul sezonului, acela de a ne califica în play-off”, a mai spus Claudiu Niculescu, care a împărțit același vestiar cu Flavius Stoican trei sezoane la Universitatea Craiova și o jumătate de sezon la Dinamo. În runda a 14-a, CSM Reșița a câștigat acasă cu CSM Alexandria, ajungând la trei victorii consecutive după ce conducerea a decis blocarea salariilor.

CSC Șelimbăr, lider în zece din cele 14 etape scurse până acum în Liga 2

În 14 runde, formația din județul Sibiu a pierdut o singură partidă, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia (scor 0-1), echipă ce poate urca pe locul 2 dacă o învinge marți, la Chiajna, pe Concordia.

CSC Șelimbăr ocupă locul 1, cu 31 de puncte acumulate, și în 14 runde a fost lider de zece ori.

În etapa a 15-a, ultima din 2023, joacă joi, de la ora 14:00, la Sibiu, cu CSM Reșița, clasata pe locul 12, cu 19 puncte.

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-maxim-si-manolache-dupa-corvinul-selimbar-0-0-19294255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-remizat-pe-teren-propriu-cu-csc-selimbar-19294216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suspiciune-de-fals-in-acte-la-chindia-19294268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-si-cu-viitorul-pandurii-dupa-revenirea-lui-militaru-19294264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-plecat-invinsa-de-pe-terenul-formatiei-fk-miercurea-ciuc-scor-0-1-in-etapa-a-14-a-din-liga-2-19294224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-meciul-de-la-severin-cu-unirea-dej-19294223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-in-liga-2-viitorul-pandurii-unirea-dej-si-corvinul-csc-selimbar-19294106

Călin MNERIE 26 Nov. 2023, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă