CSC Dumbrăvița a disputat a șasea partidă de verificare a verii. A întâlnit o formație din Serbia

Anda DELIU 16 Jul. 2023, 20:30 Liga 2
CSC Dumbrăvița a disputat a șasea partidă de verificare a verii. A întâlnit o formație din Serbia

CSC Dumbrăvița a disputat sâmbătă seara al șaselea amical, în Serbia, cu OFK Vrsac.

Meciul s-a terminat la scorul de 0-0 și, deși dumbrăvițenii spun că au avut în față un adversar redutabil, anul trecut, echipa din Banatul sârbesc abia a reușit să se salveze de la retrogradare din eșalonul secund plav, unul net inferior celui din România.

Sârbii scriu că a fost un meci în care s-au remarcat portarii

Jocul s-a disputat pe o căldură foarte mare, pe stadionul celor din Vrsac, unul învechit, ceea ce arată că, spre deosebire de marile forțe ale fotbalului sârbesc, echipa din Vojvodina nu era vreo forță.

Sârbii nu au site oficial, dar întrețin o pagină de Facebook cu unele informații. Acolo, adversarul a vorbit despre o primă ocazie a lui Plohotnyuk, în minutul 16. Portarul Andrijani a fost însă pe fază, la fel ca la ocazia lui Paulevici.

Tânărul Mercioiu a avut și el o ocazie bună pentru dumbrăvițeni, tot în prima repriză. Sârbii au avut o singură ocazie importantă să înscrie în minutul prin Kilibarda, după o fază fixă, dar Trifon a fost și el pe fază.

  • OFK Vârșeț (antrenor Zoran Kostic): Andrijanic – Terzic, Stojkovic, Diouf, Lalevski (cpt.) – Zocevic, Stojanovic, Braunovic, Miladinovic – Cejic, Kilibarda
  • Au mai intrat: Novic, B. Blagojevic, Petric, Graonja, V. Blagojevic, Radisavljevic, Milicevic, Glavinic, Pajovic, Bala, Nastasijevic, Grek
  • CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Tismonar, Gîsă, Lalic, Amariei – Cibi, Salhi – Paulevici, Zaluschi (cpt.), Mercioiu  – Plokhotnyuk
  • Au mai intrat: Țieranu, Neag, A. Toroc, Olaru

Cosmin Stan, mulțumit de CSC Dumbrăvița

Dacă după remiza cu Unirea Dej, a fost nemulțumit, de data aceasta antrenorul timișenilor a părut mai satisfăcut.

În stilul antrenorului român, a vorbit despre ”încărcarea” de care ne tot plângem pe plaiurile mioritice. Ele convins că, deși echipa nu a marcat mult în amicale, o va face de acum încolo.

Nu mă așteptam săptămâna aceasta să putem să ducem două meciuri într-o săptămână. Suntem abia în a treia săptămână de pregătire. Noi am continuat și săptămâna aceasta, la început, antrenamentele destul de tari, fizice, pe căldura aceasta foarte mare.

Cred că după aceste două meciuri cu adversari puternici pot să spun că avem echipă bună. Asta ar fi concluzia principală. Cele două meciuri îmi demonstrează că avem echipă bună. Cred că vom juca tot mai bine de la meci la meci și vom face o figură frumoasă în acest campionat.

N-am lucrat aproape nimic aspecte tehnico-tactice, foarte puțin până în momentul de față. Sunt convins că vom da multe goluri, și în ultimele amicale pe care le avem de jucat”, a declara Stan.

Managerul consideră că echipa merita să câștige

Florin Macavei, managerul echipei, a considerat că alb-verzii meritau să câștige, pentru că numeric, au avut mai multe ocazii.

Un meci de pregătire foarte bun, cu o echipă a Vârșețului construită în stilul tipic sârbesc, agresivă și pe forță. Noi am reușit să facem chiar un joc consistent. În mare parte, meciul a fost echilibrat, noi având două ocazii singur cu portarul prin Paulevici.

A fost un meci bun făcut de toți băieții, se vede că au mai trecut niște zile de la cantonament, oboseala s-a mai dus. Asta în ciuda căldurii, care a fost sufocantă.

Chiar și așa, s-a alergat, s-a făcut sacrificiu, iar în urma ocaziilor avute pot spune că meritam să câștigăm, deși, repet, jocul a fost în mare parte echilibrat”, a declarat Macavei, pentru siteul clubului.

Amicalele disputate de CSC Dumbrăvița până acum

Până acum, în amicale, CSC Dumbrăvița a înregistrat un succes la scorul de 9-1 cu Progresul Ciacova, a pierdut cu 1-0 cu CFR Cluj, cu 2-0 în fața Corvinului Hunedoara, a triumfat cu 1-0 cu satelitul lui Szeged Grosics Academia, a remizat cu 1-1 cu Unirea Dej și iată, a remizat ”alb” cu formația de la Vrsac.

Urmează miercuri un alt amical, la Chișineu Criș, cu formația locală.

Foto: CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-alexandria-remiza-intr-un-meci-amical-19277321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-gloria-buzau-remiza-intr-un-amical-19277311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-infrangre-si-victorie-in-primele-amicale-din-bulgaria-19277308

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-victorie-intr-un-amical-cu-progresul-spartac-19277301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-s-a-impus-in-partida-de-verificare-cu-cs-tunari-19277285

 

 

 

 

 

 

 

Anda DELIU 16 Jul. 2023, 20:30 Liga 2
Pe aceeași temă