Atanas Trică, omul amicalului contra Cetatea Turnu Măgurele, în care CS Tunari a făcut spectacol. Adrian Petre a marcat și el, la debut

Răzvan STÎNGĂ 10 Feb. 2024, 16:40 Liga 2
Atanas Trică, omul amicalului contra Cetatea Turnu Măgurele, în care CS Tunari a făcut spectacol. Adrian Petre a marcat și el, la debut

CS Tunari a făcut spectacol în amicalul cu Cetatea Turnu Măgurele, formație clasată pe locul 1 în Seria 6 din Liga 3. Ilfovenii au învins, pe terenul formației din divizia a treia, cu scorul de 5-1.

Pe lista marcatorilor s-a regăsit și achiziția surprinzătoare anunțată de CS Tunari, atacantul Adrian Petre.

Succes clar pentru CS Tunari

CS Tunari, pregătită de Ștefan Odoroabă, s-a distanțat încă de la pauză, când avea pe tabelă 3-0. Chiar dacă a întâlnit unul din liderii Ligii 3 iar ea se află la retrogradare în Liga 2, formația din Turnari a arătat, conform scorului, că a fost o diferență mare contra adversarei de sâmbătă.

Omul testului a fost Atanas Trică, autorul unei duble în disputa de la Turnu Măgurele, în minutele 40 și 52, iar CS Tunari a mai contat pe tabela de marcaj prin Paul Mitrică (minutul 16), Mirko Ivanovski (minutul 44) și Adrian Petre (minutul 51, din penalty), care au marcat câte un gol.

Adrian Petre, printre marcatorii partidei Cetatea Turnu Măgurele – CS Tunari, scor 1-5

Pentru Cetatea Turnu Măgurele a punctat David Ilie (minutul 50), în urma unei execuții de la 11 metri, iar când mai erau două minute din timpul regulamentar formația din Liga 3 a mai beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar Mihai Manole a ratat.

Golul lui Adrian Petre

  • CS Tunari a început în formula: Isvoranu – Giafer, Leca, Sima, Sin, Plumbuitu, V.Constantin, Costea, P. Mitrică, Ivanovski, Trică.
    Rezerve: Ciontoș, Feraru, L.Ion, M.Ilie, Ene, Barfă, Sin, D.Gheorghe, Bustea, L. Florică, Bobea, Melniciuc, A.Petre, Wiktorski.
  • CSM Cetatea Turnu Măgurele a început în formula: Jercălău – Pintilie, Catrici, Ciocoteală, Dinu, Popescu, Ioniță, Pleșa, Nițu, Xhixho, Dane.

CS Tunari mai are un amical, contra LPS HD Clinceni

În primul meci amical al iernii, CS Tunari a învins Progresul Fundulea, scor 3-0. Apoi, a mai disputat partide de verificare cu Kids Tâmpa Brașov, scor 4-3, Agricola Borcea, scor 0-2, și Unirea Slobozia, scor 1-1.

Pentru ilfoveni urmează jocul test cu LPS HD Clinceni (17 februarie).

CS Tunari, în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Clubul din Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri, iar în runda a 16-a, prima din 2024, va evolua pe teren advers, contra Unirea Dej, care se află pe locul 18, cu 10 puncte.

Până la finalul sezonului regular, CS Tunari va mai întâlni CSM Alexandria (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Steaua (deplasare).

Foto: CS Tunari
Video: Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-victorie-in-amicalul-cu-steaua-scor-1-0-19299310

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-invins-agricola-borcea-intr-un-amical-19299307

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-castigat-amicalul-cu-georgienii-de-la-fc-rustavi-19299300

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-petre-s-a-intors-in-liga-2-pentru-a-si-relansa-cariera-fostul-golgheter-al-celor-de-la-uta-se-va-lupta-cu-noua-sa-echipa-pentru-evitarea-retrogradarii-19299243

https://liga2.prosport.ro/multimedia/ignacio-heras-garcia-a-semnat-cu-steaua-19299296

Răzvan STÎNGĂ 10 Feb. 2024, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă