Tudor Telcean nu rămâne la CS Comunal Șelimbăr. ”U” Cluj a întrerupt prematur împrumutul fundașului la formația din Sibiu

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2022, 18:12 Liga 2
Tudor Telcean nu rămâne la CS Comunal Șelimbăr. ”U” Cluj a întrerupt prematur împrumutul fundașului la formația din Sibiu

Tudor Telcean (20 de ani) nu va mai continua la CS Comunal Șelimbăr din această vară. Chiar dacă împrumutul fundașului era scadent la finalul sezonului următor, în vara lui 2023, Universitatea Cluj a dorit să ”rupă” acordul. Anunțul a fost făcut de formația lui Eugen Beza, fără să precizeze și motivul.

Nu se știe exact de ce Tudor Telcean a fost readus la Universitatea Cluj, mai ales că sezonul precedent nu a jucat prea mult. În prima parte a stagiunii a mers în Liga 1 apărătorul, la FC Argeș, și, pentru că nu a jucat deloc pentru piteșteni, a revenit în Ardeal, de unde a fost trimis imediat la Șelimbăr.

Tudor Telcean nu continuă la CS Comunal Șelimăr! Revine la ”U” Cluj

Poate că Telcean va fi în lotul Universității Cluj în stagiunea de Liga 1 care vine, deși nu a fost o variantă pentru ”studenți” în precedenta ediție de Liga 2, în urma căreia s-a bifat promovarea.

Mulțumim, Tudor Telcean!

La solicitarea clubului Universitatea Cluj, împrumutul lui Tudor Telcean la CSC 1599 Șelimbăr s-a încheiat în această vară!

Îi mulțumim lui Tudor Telcean pentru perioada petrecută alături de călăreții roșii și îi dorim mult succes în carieră!”, a precizat CS Comunal Șelimbăr pe pagina de Facebook.

10 meciuri și două goluri a înregistrat Tudor Telcean pentru CS Comunal Șelimbăr. Reușitele au venit în meciurile din play-out cu Dacia Unirea Brăila (scor 6-0) și Metaloglobus (scor 1-1).

Tudor Telcean, al 10-lea plecat de la CS Comunal Șelimbăr în această vară

Telcean este al 10-lea jucător care pleacă de la Șelimbăr, un număr impresionant, deși clubul și-a exprimat mulțumirea pentru evoluțiile și rezultatele din primul sezon de Liga 2, după promovarea din urmă cu un an. Sibienii au mai anunțat plecările a nouă jucători: Nicolas Antone, Alexandru Șerban, Bogdan Rotar, Toni Suciu, Cosmin Vâtcă, Yazalde Gomes, Rareș Gal, Firmin Mubele și Blaise Yameogo.

În privința venirilor, la CS Comunal Șelimbăr au ajuns până acum trei fotbaliști: Simion Bumbar (ex Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (ex Someșul Dej) și Mircea Manole (ex Unirea Dej).

Date fiind despărțirile, este de așteptat ca formația din Șelimbăr să anunțe și alte veniri în perioada următoare, poate până la momentul reunirii, fiind nevoie, în primul rând, de conturarea unui lot numeric, pe lângă faptul că, poate, clubul vrea să aducă jucători mai valoroși și să aibă o clasare mai bună în Liga 2 de această dată.

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-interviu-la-rece-despre-primul-sezon-cu-selimbar-in-liga-2-si-planurile-de-viitor-ale-echipei-sibiene-am-gasit-un-loc-plin-de-posibilitati-19235087

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-daniel-tatar-fundasul-golgheter-al-cs-comunal-selimbar-ma-simt-extraordinar-nu-puteam-merge-undeva-mai-potrivit-relatia-cu-antrenorul-eugen-beza-cat-mai-are-contract-19234923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-aflate-in-joc-de-glezne-pentru-un-loc-in-liga-2-ce-sanse-au-pierzatoarele-barajelor-de-promovare-sa-fie-invitate-de-frf-si-ordinea-in-care-se-ocupa-posibilele-locuri-vacante-19234550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-noua-plecare-a-verii-contractul-cu-blaise-yameogo-nu-a-fost-prelungit-multumim-si-mult-succes-in-cariera-19234246

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2022, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă