Cristian Bud și-a găsit echipă după despărțirea de Minaur Baia Mare. Atacantul va juca în Liga 2

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 15:57 Liga 2
Cristian Bud și-a găsit echipă după despărțirea de Minaur Baia Mare. Atacantul va juca în Liga 2

Cristian Bud (35 de ani) și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de Minaur Baia Mare, din Liga 3. Atacantul a urcat un eșalon și a ajuns la un consens cu Dunărea Călărași. Înțelegerea este valabilă un sezon, până în vara anului următor.

Cristian Bud are trei titluri în România 

Cristian Bud a stat doar câteva luni la Minaur Baia Mare. A fost luat în ianuarie, de la Turris Oltul, și a plecat după ratarea barajului de promovare, când s-a numărat printre mulții fotbaliști care s-au despărțit de clubul rămas în Liga 3. Atacantul are în palmares șase trofee, dintre care cinci cu CFR Cluj (trei campionate- 2010, 2012, 2019 și două Cupe ale României- 2010, 2016).

În afara echipelor amintite, Cristian Bud a mai jucat la Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu sau FC Hermannstadt, în România. În afară a evoluat pentru Debrecen, Milsami Orhei și Yverdon-Sport FC.

Bun venit, Cristian Bud!

Atacantul Cristian Bud a semnat un contract cu echipa noastră pentru un an!

Băimăreanul are un palmares bogat. A mai activat la echipe ca: CFR Cluj, Gaz Metan, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Turris.

Cristian Bud are în palmares două titluri (2010, 2019) și o Cupă a României (2010) cu CFR Cluj. De asemenea a câștigat campionatul Moldovei (2015) cu Milsami Orhei”, precizează Dunărea Călărași.

Dunărea Călărași se pregătește de mai multe transferuri. Chiar dacă Liga 2 a început, echipa pregătită de Cristian Pustai va mai aduce și alți jucători, după numirea lui Cristian Bud. După ce atacantul a fost prezentat oficial, Mirel Condei, antrenorul secund al Dunării Călărăși, a făcut următoarele precizări:

Este un jucător important pentru noi. Mă bucur pentru faptul ca a ales sa vina la Călărași. Mai suntem în tratative și cu alți fotbaliști”.

Dunărea Călărași a mai făcut șapte transferuri 

Celelalte achiziții perfectate de călărășeni: Teodor Caragea (20 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (25 de ani, atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Sorin Sava (21 de ani, mijlocaș, ex Axiopolis), Alexandru Ciucur (30 de ani, mijlocaș, ex UTA), Andrei Mihăiescu (18 ani, atacant, ex Steaua), Kamil Wiktorshi (27 de ani, fundaș, ex MKS Chojniczanka Chojnice- Polonia) și Valentin Alexandru (29 de ani, atacant, ex Rapid).

Dunărea Călărași joacă împotriva echipei Fotbal Comuna Recea în etapa a doua 

Dunărea Călărași s-a impus la limită în prima etapă a noului sezon din Liga 2, cu CSM Slatina, scor 1-0. În etapa cu numărul doi, Dunărea Călărași va juca primul meci pe teren propriu, tot cu o nou-promovată, Fotbal Comuna Recea. În etapa a treia, se va deplasa pentru confruntarea cu altă echipă venită în Liga 2 în această vară, U Craiova 1948 SA, în runda cu numărul patru va sta, iar în etapa a cincea se deplasează la Ploiești, pentru meciul cu Petrolul.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-polonez-fost-la-rangers-a-semnat-cu-dunarea-calarasi-unde-revine-si-fostul-rapidist-valentin-alexandru-care-e-situatia-financiara-a-clubului-19145843

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-chinuit-cu-csm-slatina-dar-cristian-pustai-nu-e-ingrijorat-a-dominat-prima-repriza-a-avut-si-ocaziile-mai-importante-noi-insa-am-fost-echipa-cu-experienta-19146166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ianovschi-vede-nedrept-esecul-slatinei-cu-dunarea-calarasi-a-fost-un-meci-pe-care-l-am-dominat-am-avut-o-organizare-foarte-buna-de-joc-ne-am-creat-ocazii-ce-obiectiv-au-olt-19146087

 

Andrei PASCU 01 Sep. 2020, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă