Alexandru Ciucur nu merge cu UTA în Liga 1, ci continuă în Liga 2 cu Dunărea Călărași. Pe ce perioadă a semnat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2020, 14:05 Liga 2
Alexandru Ciucur nu merge cu UTA în Liga 1, ci continuă în Liga 2 cu Dunărea Călărași. Pe ce perioadă a semnat

Dunărea Călărași trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, cu restanțe de două luni, însă continuă să ofere salarii atrăgătoare pentru nivelul Ligii 2, astfel că perfectează și noi transferuri pentru ediția următoare a campionatului. Alexandru Ciucur (30 de ani), ultima dată la UTA, a semnat cu echipa călărășeană.

Mijlocașul Alexandru Ciucur a ratat aproape tot sezonul trecut de Liga 2 din cauza unei accidentări, astfel că UTA a renunțat la serviciile sale în momentul în care a făcut pasul în Liga 1. Jucătorul originar din Dorohoi și-a găsit însă rapid o nouă echipă pentru care să evolueze și va continua la nivelul Ligii 2.

Alexandru Ciucur, un an la Dunărea Călărași

De această dată, Ciucur a semnat pe un sezon cu Dunărea Călărași, iar președintele Cristian Zanfir spune că e încrezător că va forma o echipă competitivă.

”Alex este un jucător foarte important pentru noi! L-am convins sa vină să ajute echipa noastră să ne punem atinge obiectivele propuse. Mai suntem în tratative și cu alți jucători importanți. Sunt convins ca îi vom prezenta zilele următoare. Situația noastră începe să se limpezească și vom forma un lot competitiv!”, a afirmat Cristian Zanfir.

În ultimul sezon, Alexandru Ciucur a evoluat doar 81 de minute în patru meciuri pentru UTA, de fiecare dată fiind introdus din postura de rezervă. În cariera sa a mai jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, CSMS Iași, CS Mioveni, ACS Poli Timișoara și FC Voluntari. Cele mai importante performanțe le-a reușit cu Pandurii, cu care a ieșit vicecampion și a evoluat în Europa League.

”🗣️ Un nou transfer pentru noi! 👏
✅ Are 200 de meciuri la Liga 1!
✅ 12 partide în Europa League cu 3 reușite!
✅ 4 promovări la activ cu echipe diferite!
✅ Mijlocașul, Alexandru Ciucur vine de la UTA Arad și a semnat cu echipa noastră pentru un sezon”, a anunțat Dunărea Călărași pe pagina sa de Facebook.

🗣️ Un nou transfer pentru noi! 👏✅ Are 200 de meciuri la Liga 1!✅ 12 partide în Europa League cu 3 reușite!✅ 4…

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Joi, 20 august 2020

Dunărea a mai făcut alte trei noi transferuri

Anterior, Dunărea Călărași anunțase prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și promovarea de la juniori a portarului Ionuț Alexandru. În schimb, i-a pierdut pe Georgian Honciu, care a semnat cu Campionii FC Argeș, cât și pe Robert Boboc, care a ajuns la CSM Reșița.

Alte noi achiziții perfectate în această vară sunt Teodor Caragea (20 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (25 de ani, atacant, ex Axiopolis și Ripensia) și Sorin Sava (21 de ani, mijlocaș).

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2020, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă