Noi probleme pentru Dunărea Călărași. Cristian Bud a dat în judecată clubul, după ce nu a ajuns la acord pentru prelungirea contractuală: ”Mi s-a propus o înțelegere cu 800 de euro mai mică”

Răzvan STÎNGĂ 28 Jul. 2021, 14:49 Liga 2
Noi probleme pentru Dunărea Călărași. Cristian Bud a dat în judecată clubul, după ce nu a ajuns la acord pentru prelungirea contractuală: ”Mi s-a propus o înțelegere cu 800 de euro mai mică”

Cristian Bud a întors armele împotriva fostei echipe, Dunărea Călărași, după ce aceasta a cerut intrarea în insolvență. Atacantul a făcut publice mai multe detalii cu privire la modul în care i s-a propus prelungirea contractuală și pentru campionatul care urmează.

Cristian Bud: ”Am mers pe cale civilă, i-am dat în judecată”

Cristian Bud a declarat că noua înțelegere, pusă pe masă de conducătorii clubului, era diminuată cu 800 de euro pe lună comparativ cu precedenta și, mai mult, i se ofereau și două din cele cinci salarii restante pe care le are de primit. Nu a acceptat și a decis să meargă pe calea legală, să își primească toate restanțele.

Atacantul nu înțelege nici cum poate să înceapă campionatul Dunărea Călărași, în condițiile în care are atâtea probleme cu banii.

Au fost nişte probleme destul de grave şi nu înţeleg cum încă poate să continue în Liga 2. După cinci-șase luni de neplată, ei încă sunt bine mersi, fără nicio problemă, încep campionatul acum, în week-end.

Mie mi s-a terminat contractul şi mi-a propus un nou contract, cu 800 de euro pe lună mai puţin la salariu. Mai bine iei un leu la timp decât să iei doi lei, să nu-i primeşti. Aşa este, dar când ai de primit cinci salarii şi îţi oferă două salarii ca să semnezi următorul contract…

Mie mi s-a propus să renunţ la un salariu. Echipa intră acum, pe 4 august, în insolvenţă şi atunci eşti obligat să plăteşti. Trebuie să te înscrii la masa credală şi de acolo, nu ştiu… Eu am mers pe cale civilă, i-am dat în judecată. La Federaţie… degeaba depuneam memoriu la Federaţie, pentru că ei intră acum în insolvenţă”, a declarat Cristian Bud, pentru Look Sport.

Cristian Bud declara după returul cu FC Voluntari că vrea să rămână

Cristian Bud era convins că va rămâne la Dunărea Călărași și din această vară. Liga2.ro publica informații din interiorul clubului, cu privire la situația de acolo, dar atacantul spunea clar și răspicat că vrea să continue, pentru că a discutat prelungirea contractuală și a acceptat termenii propuși.

Declarația atacantului era făcută chiar după returul barajului de promovare în Liga 1 cu FC Voluntari, pierdut, dar iată că până la urmă fotbalistul a decis să meargă pe calea legală, să dea clubul în judecată.

Ne bucurăm că am ajuns până aici, avem salarii neplătite de trei, patru luni, cinci. Sperăm ca până la urmă să se rezolve tot. Cred că o să continui aici, am avut discuții cu conducerea și cred că pot să continui. Încă mai pot, nu vreau să mă las. Iubesc acest sport, fotbalul, și cât mă țin picioarele vreau să joc fotbal, să dau din ce în ce mai mult, cât pot mai mult.

Vedem ce o să fie de la anul, normal că ne dorim să ajungem în play-off și la anul, dar trebuie să așteptăm începutul de campionat și să luăm apoi ficecar meci în parte”, spunea Cristian Bud după returul cu FC Voluntari.

Dunărea Călărași debutează în noul sezon al Ligii a 2-a sâmbătă, de la ora 11:00, cu un meci pe teren străin, la Timișoara, cu Ripensia.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-impus-la-scor-in-amicalul-cu-cs-afumati-trupa-lui-mirel-condei-a-mai-semnat-cu-inca-un-portar-19193048

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-primei-etape-a-noului-sezon-de-liga-2-jumatate-dintre-meciuri-vor-fi-televizate-petrolul-poli-iasi-primul-joc-transmis-in-direct-in-editia-2021-2022-partida-steaua-fk-csikszereda-va-19192792

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Jul. 2021, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă