Dunărea Călărași a primit certificarea pentru noul sezon de Liga 2 și a anunțat primul transfer, un fost jucător al CSM Reșița

Marius ANGHEL 15 Jul. 2020, 13:24 Liga 2
Dunărea Călărași a primit certificarea pentru noul sezon de Liga 2 și a anunțat primul transfer, un fost jucător al CSM Reșița

Dunărea Călărași a primit certificarea pentru noua ediție a sezonului de Liga 2, 2020-2021, iar apoi a mai perfectat un transfer. Un jucător care ultima dată a fost legitimat la CSM Reșița a semnat cu trupa antrenată de Cristian Pustai.

Dunărea Călărași a îndeplinit condițiile de participare în noul sezon de Liga 2

După Farul, Dunărea Călărași a anunțat la rândul său că a primit din partea FRF certificarea pentru noul sezon de Liga 2. Trupa din Bărăgan a îndeplinit condițiile minime de participare în următoarea ediție a eșalonului secund.

”Conducerea AFC Dunărea 2005 Călăraşi a fost înştiinţată marţi, 14 iulie că a primit Certificatul privind îndeplinirea condiţiilor minime de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a, sezonul 2020 – 2021.

«Analizând documentele aferente sezonului 2019 – 2020, prezentate, Comisia de certificare a îndeplinirii condiţiilor minime de participare în competiţie, în conformitate cu prevederile art. 12 din Regulamentul privind condiţiile minime de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a, ediţia 2020 – 2021, a propus acordarea Certificatului privind îndeplinirea condiţiilor minime de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a, clubului Asociaţia Fotbal Club Dunărea 2005 Călăraşi» se arată în documentul semnat de Roxana Cernea, Manager Certificare FRF”, a anunțat Dunărea.

Teodor Caragea, primul transfer efectuat de Dunărea Călărași

După această veste, echipa din Călărași a perfectat încă un transfer pentru sezonul care ar trebui să înceapă în a doua parte a lunii august.

Mijlocașul bucureștean Teodor Caragea (foto, alături de Cristian Zanfir, președintele Dunării), ultima dată legitimat la CSM Reșița, unde a apucat să joace doar 44 de minute în meciul de Liga 2 cu CS Mioveni (scor 0-1), a semnat cu Dunărea Călărași un contract valabil pe doi ani.

”Transfer nou! Caragea Teodor, fundaș stânga a semnat cu echipa noastră pe doi ani! A jucat ultima dată la CSM Reșița”, a fost scurtul anunța al Dunării despre achiziționarea lui Caragea.

”Caragea s-a înțeles cu noi și îi dorim rezultate excepționale alături de echipa noastră. Vom mai face și alte transferuri. Suntem la ora actuală în negocieri”, a declarat Cristian Zanfir, președintele Dunării.

În perioada anterioară, Dunărea Călărași anunța prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și promovarea de la juniori a portarului Ionuț Alexandru. În schimb, îl pierdea pe Georgian Honciu, care a semnat cu Campionii FC Argeș, cât și pe Robert Boboc, care a ajuns la CSM Reșița, de unde vine Caragea.

La antrenamente, Dunărea îl are în lot și pe nigerianului Ovye Monday Shedrack, un fundaș care ultima dată a evoluat în Finlanda, la Tornion Pallo – 47 (TP – 47), și care în trecutul său are mai multe sezoane petrecute în prima divizie din Republica Moldova, la Milsami Orhei sau Zimbru Chișinău, sau la FC Kyzylzhar, în Kazakhstan. În vara trecută era prezentat de Carmen București, însă clubul avea să-și desființeze echipa masculină de fotbal după ratarea promovării în Liga 3.

Marius ANGHEL 15 Jul. 2020, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă