Dunărea Călărași a perfectat două noi achiziții. Președintele Cristian Zanfir recunoaște problemele clubului

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 10:49 Liga 2

După o perioadă destul de lungă în care comunicarea dinspre clubul Dunărea Călărași a lipsit cu desăvârșire, asta și din cauza situației de incertitudine în care se află și acum, gruparea unde antrenor este Cristian Pustai a anunțat, marți, 18 august, două noi transferuri. Marius Fotescu și Sorin Sava au semnat pe un an, respectiv doi ani cu formația de pe malul Borcei.

Marius Fotescu și Sorin Sava au semnat cu Dunărea Călărași

Atacantul constănțean Marius Fotescu (25 de ani) a fost legitimat ultima dată la Axiopolis Cernavodă, după ce în decembrie 2019 se despărțea de Ripensia. Pentru timișoreni, Fotescu evolua în prima parte a sezonului de Liga 2 în 15 meciuri, în opt dintre ele începând ca titulat și de șapte ori fiind înlocuit. A marcat și un gol, în victoria cu 2-1 de la Pitești cu Campionii FC Argeș.

În cariera sa a mai trecut pe la Wormatia Worms (Germania) și Farul Constanța.

Despre cealaltă achiziție a Dunării, Sorin Sava, clubul călărășean susține că are 21 de ani și și-a făcut junioratul la FCSB. Alte informații nu deținem despre acest jucător, iar Google ”nu a auzit” de el.

”Chiar dacă trecem prin momente mai puțin plăcute, încercăm să formăm un lot competitiv pentru a ne alinia la startul noului sezon așa cum trebuie. Le urăm succes noilor veniți și multe goluri cu echipa noastră”, a declarat Cristian Zanfir, președintele Dunării Călărași, despre cele două noi transferuri perfectate.

Ambii jucători au fost utilizați în amicalul desfășurat sâmbătă, la Călărași, cu Farul Constanța, pierdut cu 4-0. Acesta a fost primul joc test susținut de trupa lui Cristian Pustai în această vară.

https://www.facebook.com/afcdunarea/posts/3000948190016541

Pustai are și alți jucători în teste

În afară de amicalul cu Farul, ultima informație oferită de Dunărea fusese legitimarea lui Teodor Caragea, un mijlocaș care ultima dată a fost la CSM Reșița. Se întâmpla la 15 iulie.

Anterior, Dunărea Călărași anunțase prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și promovarea de la juniori a portarului Ionuț Alexandru. În schimb, i-a pierdut pe Georgian Honciu, care a semnat cu Campionii FC Argeș, cât și pe Robert Boboc, care a ajuns la CSM Reșița.

Dunărea îl are în continuare în probe pe nigerianului Ovye Monday Shedrack, iar în testul cu Farul i-a avut ca noutăți și pe Dorinel Oancea (ex Campionii FC Argeș), Daniel Vîlsan (ex SCM Gloria Buzău și Turris Oltul Turnu Măgurele) și Mădălin Calu (ex SCM Gloria Buzău și CSM Reșița).

Alte nume noi au fost Andrei Mihăescu, Florică Florea, Sabin Iosif, Alexandar Stefanov sau Robert Băltariu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-sta-pe-un-butoi-de-pulbere-si-risca-desfiintarea-clubul-intampina-mari-probleme-financiare-dupa-schimbarea-de-la-varful-consiliului-judetean-19144175

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-a-pierdut-amicalul-cu-farul-constanta-echipa-lui-cristian-pustai-nu-a-avut-sanse-in-fata-marinarilor-foto-19144191

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă