Crește numărul jucătorilor care se despart de ”FC U” Craiova. Anghelina și Stoenac nu merg în Liga 1: ”Țin capul sus și nu mă opresc aici. Sunt mulțumit de ce am reușit la Craiova!”

Marius ANGHEL 02 Jun. 2021, 15:45 Liga 2
Crește numărul jucătorilor care se despart de ”FC U” Craiova. Anghelina și Stoenac nu merg în Liga 1: ”Țin capul sus și nu mă opresc aici. Sunt mulțumit de ce am reușit la Craiova!”

Campioana Ligii 2 în 2021, ”FC U” Craiova, a ajuns la un număr de zece jucători de care s-a despărțit în mod oficial după încheierea sezonului și obținerea promovării în Liga 1.

De nu mai puțin de opt fotbaliști s-a anunțat încheiea colaborării a doua zi după ce s-a disputat ultimul meci în Liga 2, între timp Costinel Gugu s-a despărțit și el de olteni și a semnat cu ”U” Cluj, iar astăzi s-a anunțat și rezilierea contractului cu Marian Anghelina, mijlocaș despre care ProSport a scris de zilele trecute că se află pe lista neagră a conducerii.

Și mijlocașul Marian Stoenac, fostul golgheter al echipei în sezonul de Liga 3, a acceptat în cele din urmă condițiile de despățire de ”FC U”.

Marian Anghelina s-a despărțit și el de ”FC U” Craiova

Marian Anghelina (30 de ani) este al zecelea jucător care se desparte în mod oficial de echipa nou-promovată în Liga 1.

Mijlocașul a semnat cu trupa olteană în vara trecută, fiind luat de la CS Mioveni. A fost inconstant în joc însă, evoluțiile sale nu au fost satisfăcătoare, astfel că nu a fost menținut în lotul cu care se va merge în prima ligă.

Anghelina a prins 850 de minute pentru ”FC U” Craiova în Liga 2, în 17 meciuri în care a intrat de 7 ori ca titular, și a înscris două goluri.

”Mulțumim, Marian!
Marian Anghelina și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului”, a transmis ”FC U” Craiova.

În cariera sa a mai evoluat pentru ALRO Slatina, FC Botoșani, FC Olt Slatina, CS Afumați, SCM Pitești, ACS Șirineasa, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timișoara și CS Mioveni.

Marian Stoenac a acceptat condițiile de reziliere a contractului cu ”FC U” Craiova: ”Chiar dacă ne despărțim, sunt mulțumit de ce am realizat”

Un alt jucător căruia i se transmisese că nu mai e dorit la echipă odată cu promovarea în Liga 1 a fost Marian Stoenac (28 de ani). Mijlocașul originar din Motru nu a acceptat în primă fază termenii rezilierii angajamentului, însă, în cele din urmă, a ajuns la un numitor comun cu șefii de la ”FC U” Craiova.

”Am luat decizia cea mai bună pentru mine și cariera mea. Am fost accidentat foarte mult timp și atunci e normal să ne despărțim. Plec cu capul sus, pentru că atunci când s-a apelat la mine am dat tot ce am putut pentru a ajuta echipa.

S-a format o familie frumoasă, aici, la Craiova, Știința are niște suporteri minunați, m-a impresionat modul lor de a iubi această echipă, ne-au fost alături necondiționat și așa am reușit să ne atingem obiectivul. Chiar dacă ne despărțim, sunt mulțumit de ce am realizat și asta îmi oferă încredere să merg mai departe și cu siguranță voi demonstra că pot face față și la Liga 1”, a spus Stoenac pentru Liga2.ro.

Stoenac spune că are mai multe oferte de la echipe din Liga 2

Concordia Chiajna s-a arătat interesată de situația mijlocașul, cât și de un eventual împrumut al tânărului portar Mario Enache (18 ani).

”Am muncit mult la antrenamente după ce m-am refăcut și s-a văzul lucrul ăsta de fiecare dată când am intrat. Momentan mă bucur de vacanță, sunt ceva discuții cu mai multe echipe de Liga 2. O să mă gândesc bine ce am de făcut pe mai departe și cu siguranță voi alege ce este mai bun pentru mine, chiar sunt deschis oricărei propuneri, vom discuta!

Claudiu Niculescu este un antrenor foarte bun, tânăr, cu care mi-aș dori să lucrez, însă voi analiza mai bine și voi merge acolo unde voi fi cu adevărat dorit”, a comentat Stoenac posibilitatea de a ajunge la Concordia.

Marian Stoenac a mai obținut promovarea în Liga 1 și cu Juventus București, sub comanda lui Daniel Oprița, echipă pentru care a apucat să joace în 12 meciuri de primă ligă și să înscrie un gol. În cariera sa a mai evoluat pentru Minerul Motru, CNS Cetate Deva sau Energeticianul.

8 meciuri (262 minute) a apucat să joace Marian Stoenac în sezonul recent încheiat al Ligii 2 în tricoul echipei ”FC U” Craiova, o accidentare suferită în Liga 3 ținându-l mult timp pe margine.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-a-anuntat-un-nou-transfer-ardelenii-au-ajuns-la-a-treia-mutare-pentru-sezonul-urmator-19187807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-pus-ochii-pe-un-jucator-de-la-fc-u-craiova-sper-ca-il-vom-convinge-pe-mutu-sa-ne-ajute-sub-forma-de-imprumut-cu-acest-fotbalist-exclusiv-19187892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mesajul-peluzei-sud-97-pentru-eugen-trica-si-adrian-mutu-dupa-renuntarea-la-jose-si-numirea-briliantului-ca-antrenor-principal-la-fc-u-craiova-19187163

Marius ANGHEL 02 Jun. 2021, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă