Concordia Chiajna a pus ochii pe un jucător de la ”FC U” Craiova: ”Sper că îl vom convinge pe Mutu să ne ajute sub formă de împrumut cu acest fotbalist” | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 02 Jun. 2021, 11:27 Liga 2
Concordia Chiajna a pus ochii pe un jucător de la ”FC U” Craiova: ”Sper că îl vom convinge pe Mutu să ne ajute sub formă de împrumut cu acest fotbalist” | EXCLUSIV

”FC U” Craiova a promovat în Liga 1, iar conducerea clubului oltean se află în plină campanie de achiziții pentru ”întărirea” lotului. Însă, jucătorii campioanei Ligii 2 din 2021 sunt, la rândul lor, căutați pentru transferuri. Unul dintre ei este portarul Mario Enache, dorit de Concordia Chiajna.

Echipa din Bănie nou-promovată în Liga 1 a renunțat deja la nouă jucători după ce a disputat ultimul meci în Liga 2, iar Marian Stoenac și Marian Anghelina au fost anunțați că nici ei nu vor mai intra în vederile noului antrenor, Adrian Mutu.

Mario Enache, dorit de Concordia Chiajna de la ”FC U” Craiova

De plecarea de la ”FC U” Craiova este aproape și portarul Mario Enache, readus la echipă în iarnă, de la ACSO Filiași (Liga 3), unde fusese împrumutat în prima parte a sezonului. Goalkeeperul de 17 ani e dorit de Concordia Chiajna, potrivit surselor ProSport.

Președintele Consiliului Director al Concordia Chiajna, Cristian Tănase a confirmat acest lucru.

”Este adevărat că ne interesează portarul Mario Enache. El este goalkeeper de mare viitor, iar pe noi ne-ar ajuta pentru regula U19 în Liga 2. Îl vom aștepta săptămâna viitoare pe Claudiu Niculescu, iar apoi îi vom contacta pe cei de la Craiova.

Noi vrem să promovăm la anul în Liga 1 și dorim să ne facem o echipă foarte bună. Am o relație foarte bună cu Adi Mutu și sper că îl vom convinge să ne ajute sub formă de împrumut cu acest fotbalist”, a spus Tănase pentru ProSport.

Enache a apărat în 8 meciuri în acest sezon de Liga 2 pentru ”FC U” Craiova.

”Și Marian Stoenac este un jucător interesant!”

Pentru al treilea sezon la rând, Concordia Chiajna va lupta pentru promovarea în Liga 1. Reunirea va avea loc în data de 16 iunie. Un alt jucător dorit de la ”FC U” Craiova este mijlocul ofensiv Marian Stoenac (28 de ani).

”Nu mai avem timp de regrete. Claudiu a mai redresat din situație, dar la anul vrem să atacăm promovarea. Am stat destul prin Liga 2.

Bravo celor de la Craiova. Domnul Mititelu a gestionat perfect situația și nici nu s-a văzut că a venit cu echipa din Liga 3.  Au făcut acolo la Craiova un lot foarte bun pentru Liga 2 și au dominat de la început până la sfârșit acest campionat.

Vreau să vedem care este exact situația și a lui Marian Stoenac. Îl știm destul de bine și pe el și îl considerăm un jucător foarte util. Însă vom vedea ce o să se întâmple până la urmă.

Noi ne vom reuni pe data de 16 iunie, iar acum lucrăm pentru a ne face un lot care să ne permită să atacăm promovarea”, a încheiat Tănase.

8 meciuri a apucat să joace Marian Stoenac pentru ”FC U” Craiova în Liga 2, fără să înscrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-stabilit-data-reunirii-si-pregateste-primele-transferuri-pentru-noul-sezon-presedintele-cristian-tanase-suntem-in-discutii-avansate-cu-patru-jucatori-19186989

Marius ANGHEL 02 Jun. 2021, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă