Nouă clasic pentru Concordia Chiajna! Atacantul Nemanja Sokovic a semnat cu ilfovenii imediat după despărțirea de Ripensia și e pregătit pentru lupta la promovare

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 15:55 Liga 2
Nouă clasic pentru Concordia Chiajna! Atacantul Nemanja Sokovic a semnat cu ilfovenii imediat după despărțirea de Ripensia și e pregătit pentru lupta la promovare

Concordia Chiajna a adus un atacant de careu, de gabarit, pe sârbul Nemanja Sokovic (25 de ani), care în prima parte a sezonului a jucat tot în Liga 2, dar la Ripensia. Vârful de 1.92 m a părăsit formația din Timișoara zilele trecute, după un an și jumătate, iar acum ilfovenii i-au obținut semnătura.

Nemanja Sokovic a semnat cu Concordia Chiajna! 

Informația a fost confirmată de președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, pentru Liga2.ro, care a și negat faptul că în această perioadă sunt discuții cu privire la venirile lui Paul Pîrvulescu, într-o situație complicată cu ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni, și Patrick Petre, care a părăsit Dacia Unirea Brăila.

Referitor la Nemanja Sokovic, venirea sa era, oarecum, una prevăzută, mai ales ținând cont de faptul că antrenorul Claudiu Niculescu este dezamăgit de eficiența Concordiei Chiajna din atac. Însă, e important de precizat că noul fotbalist al ilfovenilor nu a dat cel mai bun randament la Ripensia, în prima parte a sezonului Ligii a 2-a, unde nici nu a jucat prea mult, asta și pentru că mai bine de trei luni de zile a fost accidentat.

Nemanja Sokovic, un singur gol pentru Ripensia în acest sezon de Liga 2 

Până la pauza de iarnă, a prins doar șapte partide și a marcat un singur gol, în mare parte pentru că s-a accidentat în chiar prima etapă, în care a și înscris, iar apoi a avut nevoie de aproape trei luni să-și revină și să fie apt de joc. Stagiunea trecută, în tricoul Ripensiei, a bifat 24 de confruntări și a marcat de cinci ori.

Născut la Novi Sad, Nemanja Sokovic a jucat doar la echipe din Serbia până să ajungă la Ripensia, în vara lui 2020. Printre alte cluburi, a fost legitimat la FK Novi Sad sau Radnicki Sid.

Rezilierea cu Hamza Younes întârzie 

Dacă tot ne raportăm la atacanți, Concordia Chiajna nu a reziliat nici până acum contractul cu Hamza Younes (35 de ani), care a fost înștiințat imediat după finalul ultimei etape din 2021 că se dorește încetarea raporturilor dintre părți.

În cursul săptămânii următoare vor avea loc noi serii de negocieri cu el, dar și cu alți fotbaliști, pentru ruperea contractelor, după cum a mai precizat Cristian Tănase pentru Liga2.ro.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă