Ce se întâmplă cu Stefan Visic, readus în lot de CS Comunal Șelimbăr în iarnă și neutilizat deloc în meciurile din 2023. Președintele clubului: ”Va lipsi până anul viitor”

Adrian MUJEA 12 May. 2023, 15:34 Liga 2
Ce se întâmplă cu Stefan Visic, readus în lot de CS Comunal Șelimbăr în iarnă și neutilizat deloc în meciurile din 2023. Președintele clubului: ”Va lipsi până anul viitor”

Revenit în iarnă la echipă după o primă parte a sezonului în care a fost împrumutat la Progresul Spartac, tot în Liga 2, sârbul Stefan Visic (25 de ani), prezentat vara trecută cu mare fast când era luat din Liga 3, de la Someșul Dej, nu a apucat să joace în niciun meci pentru CS Comunal Șelimbăr.

Motivul? S-a accidentat într-unul dintre amicale și nu a putut fi folosit de Claudiu Niculescu în cele nouă partide oficiale din 2023.

Stefan Visic trebuie să se opereze, după ce recuperarea prin kinetoterapie nu a avut rezultatul dorit

După accidentare, Visic a efectuat un examen RMN, iar medicii l-au diagnosticat cu o ruptură parțială de ligament. Doctorii au dat atunci asigurări că sârbul se va recupera prin kinetoterapie și nu va fi nevoie și de o intervenție chirurgicală. A început un program intens de recuperare, au trecut patru luni, dar atacantul resimte încă dureri!

Astfel, președintele clubului din Șelimbăr, Remus Șerban, spune acum că sârbul va fi nevoit să sufere o intervenție chirurgicală.

”Visic nu se simte deloc bine, va fi operat de ligamente. Medicii ne-au asigurat inițial că ruptura parțială de ligamente se reface prin kinetoterapie, dar nu a fost așa. Din păcate, am pierdut câteva luni, dacă s-ar fi operat atunci, l-am fi avut apt la startul sezonului viitor. Așa, se va opera acum și va lipsi până anul viitor”, a spus Șerban pentru Liga2.ro.

Remus Șerban crede că altfel ar fi arătat atacul Șelimbărului cu Visic pe teren

Pentru Progresul Spartac, Stefan Visic a evoluat în prima parte a sezonului de Liga 2 în 13 meciuri de Liga 2 din 19, în 9 ca titular, de 7 ori a fost înlocuit și a marcat 3 goluri în jocuri care au adus puncte echipei, cu Poli Timișoara (1-0), Unirea Dej (2-2) și Ripensia (1-1). În total a acumulat 765 de minute pe teren.

Președintele Remus Șerban este convins că ofensiva echipei pregătite de Claudiu Niculescu ar fi arătat mai bine în 2023 cu sârbul pe teren.

”Visic era într-o formă foarte bună în iarnă, echipa ar fi arătat mult mai bine cu el pe teren. Este un jucător de viteză, se pliază bine pe contraatac și se completa bine cu Gele”, a mai spus Șerban.

În partea a doua a sezonului, CS Comunal Șelimbăr s-a bazat în atac pe Jordan Gele (30 ani), care a înscris 6 goluri în opt jocuri, și pe noua achiziție Adrian Voicu (30 ani), luat de la Concordia Chiajna, care nu a înscris în cele opt partide din nouă în care a evoluat.

CS Comunal Șelimbăr l-a luat în vara trecută pe Ștefan Visic de la echipa de Liga 3, Someșul Dej, unde marcase 30 de goluri în 26 de jocuri. După ce sezonul a început, sibienii l-au împrumutat pe sârb la Progresul Spartac, de unde l-au readus în lot în pauza de iarnă. Până să ajungă în România, atacantul a mai trecut pe la echipele Jedinstvo Banatsko (Serbia), SK Novohrad Lucenec (Slovacia), FK Pohronie (Slovacia), FK Frydek-Mistek (Cehia) și FK Marcelova (Slovacia).

  • Altfel, astăzi, 12 mai, clubul din Șelimbăr a confirmat ceea ce a transmis Liga2.ro, faptul că echipa nu le-a mai prelungit contractele jucătorilor Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Mircea Manole și Nini Popescu. Sibienii au publicat și imagini de la ședința de analiză între conducători și stafful condus de Claudiu Niculescu, însă nu a comunicat și ce s-a stabilit. A fost transmisă doar data de 19 iunie, la care echipa se reunește pentru pregătinerea noului sezon de Liga 2.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-patru-jucatori-altora-doi-aflati-la-final-de-contract-li-s-a-propus-prelungirea-florinel-mitrea-a-dat-deja-raspuns-conducerii-19270392

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-cedat-in-meciul-pentru-locul-1-din-play-out-cu-fk-miercurea-ciuc-claudiu-niculescu-sunt-dezamagit-noi-am-fost-cei-cu-ocaziile-ei-cu-golurile-19269772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-in-barajul-pentru-mentinerea-in-liga-2-19269525

Adrian MUJEA 12 May. 2023, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă