CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de patru jucători, altora doi aflați la final de contract li s-a propus prelungirea. Florinel Mitrea a dat deja răspuns conducerii

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2023, 16:48 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de patru jucători, altora doi aflați la final de contract li s-a propus prelungirea. Florinel Mitrea a dat deja răspuns conducerii

CS Comunal Șelimbăr a intrat în vacanță de miercuri, 10 mai, după ce a disputat un amical cu Viitorul Cluj. În acest test, antrenorul Claudiu Niculescu a folosit jucătorii care au evoluat mai puțin în acestă parte a doua a sezonului de Liga 2, cele nouă partide, dar și juniorii din cadrul clubului.

Jucătorii au primit liber, însă nu la fel se va întâmpla și în cazul conducerii și a staffului tehnic, care urmează să facă analiza acestui sezon al doilea petrecut în Liga 2.

Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Mircea Manole și Nini Popescu nu mai continuă cu CS Comunal Șelimbăr

Dacă în privința unora dintre jucători încă sunt discuții, alții sunt siguri că vor continua sau nu cu echipa sibiană care și-a disputat toate meciurile de acasă la Râmnicu Vâlcea, cu excepția unuia, cel cu Dinamo, desfășurat la Sibiu.

Aflați la final de contract, Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Mircea Manole și Nini Popescu nu vor continua cu CS Comunal Șelimbăr.

Ultimul era cel mai nou-venit, adus în pauza de iarnă. Mijlocașul ploieștean Nini Popescu (29 de ani) a fost adus după despărțirea de Gloria Bistrița Năsăud (Liga 3) și în cele nouă meciuri din 2023 a fost utilizat în 8, doar de două ori ca titular, totalizând 267 minute pe teren.

Ion Cărăruș (26 de ani) era cel mai vechi în lot dintre cei patru, din vara anului 2021, fiind adus după ce începea sezonul cu Unirea Constanța. În campionatul trecut a evoluat în 17 meciuri (1366 minute) și a marcat 3 goluri, iar în sezonul recent încheiat mijlocașul moldovean a prins 21 de meciuri din 25 (1483 minute), 16 ca titular, fără să înscrie.

Igor Arhirii (26 de ani) a fost adus la începutul anului 2022, în sezonul trecut, când a prins 7 meciuri. Fundașul basarabean a prins 14 meciuri în sezonul recent încheiat, totalizând 853 de minute.

În fine, Mircea Manole (24 de ani) a fost adus în vara trecută, la începutul sezonului, după ce nu a mai continuat cu Unirea Dej. Mijlocașul a prins 15 meciuri în Liga 2 (771 minute) și a marcat 2 goluri.

Florinel Mitrea a semnat prelungirea cu Șelimbăr

În schimb, jucătorul de bandă stânga Florinel Mitrea (29 ani) și-a prelungit acordul și va continua la CS Comunal Șelimbăr.

Adus în iarnă de la ”U” Cluj, Mitrea a jucat în toate cele 9 jocuri din 2023 pentru sibieni și a fost integralist, impunându-se, motiv pentru care i s-a propus prelungirea și a semnat un acord valabil pentru noul sezon.

În cariera sa, Mitrea, originar din Turnu Măgurele, a mai jucat pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, Chindia Târgoviște și ”U” Cluj.

Jordan Gele și Lucian Buzan sunt și ei la final de contract și au oferte de prelungire pe masă

La final de contract cu echipa sibiană sunt, de exemplu, și atacantul francez Jordan Gele (30 de ani) și mijlocașul Lucian Buzan (24 de ani). Ambii au pe masă oferte de prelungire a contractului.

Golgheterul echipei din a doua parte a sezonului, cu șase goluri înscrise în opt jocuri, francezul nu a luat încă o decizie și a plecat în vacanță.

”Noi ni-l dorim pe Gele în continuare, i-am făcut o ofertă clară. El este acum acasă, a plecat în vacanță și ne va anunța în perioada următoare ce decizie va lua”, a spus președintele Remus Șerban.

Gele a fost adus la începutul sezonului și a evoluat în 23 din cele 25 de meciuri din Liga 2, a totalizat 1856 de minute și a marcat 6 goluri, toate în 2023, după o primă parte a campionatul secetoasă pentru el. ”E un jucător valoros, dar și colegii lui l-au pus în valoare în această primăvară. Am avut încredere în el încă din prima zi când am venit la Șelimbăr și iată că ne-a răsplătit. Rămâne cu noi și sezonul viitor, unde avem alt obiectiv: calificarea în play-off”, spunea Niculescu despre atacantul francez la finalul jocului de la Baia Mare.

Lucian Buzan este la Șelimbăr din ianuarie 2022 și în acest sezon a evoluat în 18 meciuri, de zece ori a început ca titular, de opt ori a fost înlocuit și a marcat două goluri.

Pentru perioada următoare, conducerea clubului din Șelimbăr se va concentra pentru a face transferurile cerute de antrenorul Claudiu Niculescu. ”Obiectivul pentru viitorul sezon va fi intrarea în play-off. Ne dorim să aducem un vârf, un mijlocaș central și un fundaș central, practic axul central al echipei. Mai căutăm juniorii de 2005, pentru că la cei de 2003 suntem asigurați, îi avem pe cei trei portari”, a mai spus Remus Șerban.

În data de 5 aprilie, Claudiu Niculescu și-a prelungit contractul cu CS Comunal Șelimbăr până în anul 2025.

Foto: CS Comunal Șelimbăr și Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-cedat-in-meciul-pentru-locul-1-din-play-out-cu-fk-miercurea-ciuc-claudiu-niculescu-sunt-dezamagit-noi-am-fost-cei-cu-ocaziile-ei-cu-golurile-19269772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-in-barajul-pentru-mentinerea-in-liga-2-19269525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-inca-are-emotii-cu-mentinerea-in-liga-2-lui-claudiu-niculescu-i-a-fost-prelungit-contractul-am-intalnit-aici-oameni-cu-aceeasi-viziune-19265635

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 May. 2023, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă