Când lucrurile păreau că se leagă, Dacia Unirea Brăila a pierdut rușinos amicalul cu Recolta Gheorghe Doja. A gafat în apărare și și-a marcat două autogoluri

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2022, 14:16 Liga 2
Când lucrurile păreau că se leagă, Dacia Unirea Brăila a pierdut rușinos amicalul cu Recolta Gheorghe Doja. A gafat în apărare și și-a marcat două autogoluri

După victorii pe linie în meciurile amicale, patru mai exact, Dacia Unirea Brăila a înregistrat sâmbătă primul eșec. Într-o partidă jucată la Gheorghe Doja, contra echipei de Liga 3 Recolta Gheorghe Doja, a pierdut categoric, scor 0-3.

Dacia Unirea Brăila, două autogoluri în eșecul cu Recolta Gheorghe Doja

Ocupanta locului 8 în Seria 3 a Ligii a 3-a a profitat de erori mari în apărarea Daciei Unirea Brăila, potrivit Pro Brăila. Toate reușitele au venit în urma unor greșeli în defensiva formației din Liga 2, beneficiind chiar și de două autogoluri.

Dacia Unirea Brăila a avut probleme, prima dată, în urma unei acțiuni în bandă a adversarilor. Ionuț Cositoru a centrat din partea dreaptă, iar Mocanu, în încercarea de a respinge, și-a trimis balonul în proprie poartă din careul mic.

Dacia Unirea Brăila: ”Ținem capul sus și rămânem pozitivi!” 

S-a făcut 2-0 în urma reușitei lui Răducă, marcator în urma unui șut bun din careu. În fine, scorul final a fost stabilit tot în urma unui autogol. Un corner a fost bătut pe poartă de un jucător al Recoltei Gheorghe Doja, balonul s-a dus în bară, iar apoi l-a lovit în genunchi pe Caplea și a intrat în poartă.

Nu reușim să câștigăm la Gheorghe Doja, însă, ținem capul sus și rămânem pozitivi! Suntem în continuare încrezători în băieții noștri și în puterile lor. LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”, a fost mesajul brăilenilor pe Facebook, după eșecul de sâmbătă.

  • Recolta Gheorghe Doja: Oprea – Petre, Chebac, Bucurică, Comșa – Alexe, Bălan – Radu, Cositoru, Chiriță – Raducă. Au mai jucat: Popescu,Toma, Lungu, Negoiu, Neagu.
  • Dacia Unirea Brăila: Duță – Sava, Moroianu, Bădilaș – V. Robu, Yaya, Baroșu, Palade – Gruia, Al. Duțu, Ghiță. Au mai jucat: Butoianu, Leu, Petre, Munteanu, Ciochină, Caplea, Petrache, Gheorghiu.

Dacia Unirea Brăila întâlnește Sporting Liești în următorul amical 

Dacia Unirea Brăila s-a aflat, la partida cu Recolta Gheorghe Doja, la al cincilea meci amical din perioada de pregătire. În precedentele patru partide a bifat patru victorii, trecând cu 6-1 de Sportul Chiscani (Liga 3), cu 3-0 de Unirea Braniștea (Liga 4 Galați), cu 2-0 de Dunărea Călărași și cu 3-0 de Viitorul Ianca (Liga 3).

Meciurile amicale nu se opresc aici pentru formația pregătită de Laurențiu Ivan, care va avea ca adversar în următorul test tot o echipă din Liga 3, Sporting Liești. Confruntarea se va disputa miercuri, 16 februarie.

Foto: Pro Brăila 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2022, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă