Dacia Unirea, cu tineri de la Concordia Chiajna și FC Voluntari în amicalul cu Sportul Chiscani. Alexandru Duțu, cel mai bun jucător al brăilenilor, cu o triplă

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2022, 16:12 Liga 2
Dacia Unirea, cu tineri de la Concordia Chiajna și FC Voluntari în amicalul cu Sportul Chiscani. Alexandru Duțu, cel mai bun jucător al brăilenilor, cu o triplă

Dacia Unirea Brăila a avut jucători de la Concordia Chiajna și FC Voluntari în amicalul disputat joi, în compania formației de Liga 3, Sportul Chiscani. În privința desfășurării partidei, brăilenii s-au impus cu scorul de 6-1.

Alexandru Duțu a reușit o triplă în amicalul cu Sportul Chiscani

Printre fotbaliștii pe care a mizat Dacia Unirea Brăila s-au numărat și tinerii Bogdan Edmundo și Răzvan Mocanu, de la Concordia Chiajna, și Mario Palade, de la FC Voluntari, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei. Ei vor juca pentru formația brăileană în partea a doua a sezonului de Liga 2, dar nu se știe sub ce formă au venit. Dacă au fost aduși definitiv sau sub formă de împrumut.

Cum spuneam, Dacia Unirea Brăila a câștigat la scor de tenis cu Sportul Chiscani, iar cel mai bun om de pe teren a fost Alexandru Duțu, care a punctat de trei ori. A marcat consecutiv, dar nu înainte ca scorul să fie deschis de Valentin Robu în minutul 3. În minutul 30, brăilenii aveau deja 4-0.

Alexandru Duță și Patrick Arnaud s-au întors la Dacia Unirea Brăila 

În partea a doua, Dacia Unirea Brăila a dus scorul la 5-0, după golul lui Chiriac din minutul 63, iar reușita de onoare a formației din Chiscani a venit în minutul 71, prin George Ioniță. Scorul final, 6-1 pentru echipa pregătită de Laurențiu Ivan, a fost stabilit de Valentin Vartolomei, jucător venit de la Flacăra Horezu.

Pe lângă multele nume noi din lotul Daciei Unirea Brăila trebuie remarcate și revenirile portarului Alexandru Duță și mijlocașul central Patrick Arnaud.

  • Dacia Unirea Brăila în prima repriză: Duță – Leu, P. Bogdan, Moroianu, Mocanu – Palade, Edmundo, Rareș Boroșu, V. Robu – Gruia, Duțu.
  • Dacia Unirea Brăila în repriza a doua: Moisoiu – Lascu, Roșu, Munteanu, Bădilaș – Sava, Arnaud, Caplea, L. Chiriac – Vartolomei, Lemnaru.
  • Primul 11 al Sportului Chiscani: Olaru – G. Ioniță, Sima, Iacob, Dănăilă – Tarozzi, Scarlat, M. Pascu, Mohorîță – Izvoranu, Stroe. Au mai jucat Cucu, Ghițun – Apostol, Gurău, Cozman, Sloată.

”Pentru restul sezonului de Liga a 2-a vrem să nu ne facem de râs și să ne luptăm pentru fiecare mingie și fiecare punct, dar cel mai important este să reușim să formăm un lot bun pentru viitorul sezon de Liga a 3-a”, a spus antrenorul Daciei Unirea Brăila, Laurențiu Ivan, după amicalul cu Sportul Chiscani, potrivit Pro Brăila.

Dacia Unirea Brăila are următorul amical cu Unirea Braniștea

Dacia Unirea Brăila mai are programate și alte meciuri amicale. În calendarul echipei mai sunt trecute testele cu Unirea Braniștea (Liga 4 Galați, la 29 ianuarie), Victoria Traian (Liga 4 Brăila, la 2 februarie), Dunărea Călărași (5 februarie).

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2022, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă