Dacia Unirea Brăila capătă moral în amicalele cu echipele din ligi inferioare. A învins la zero o formație din Liga 4 Galați

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2022, 16:33 Liga 2

Dacia Unirea Brăila se descurcă bine în meciurile amicale cu echipele din ligi inferioare, ceea ce i-ar putea aduce, la reluarea campionatului, un plus de moral. După ce au trecut cu 6-1 de Sportul Chiscani, brăilenii au învins și Unirea Braniștea, formație din Liga 4 Galați.

Dacia Unirea Brăila, două victorii în două meciuri, în amicalele din 2022 

Amicalul a avut loc în localitatea Șendreni, pe un teren sintetic, iar Dacia Unirea Brăila a câștigat cu scorul de 3-0. Partida, disputată sâmbătă, 29 ianuarie, a fost tranșată de elevii lui Laurențiu Ivan în partea a doua, pentru că la pauză au avut doar 1-0.

Alexandru Gruia a deschis scorul pentru Dacia Unirea Brăila, iar în repriza a doua au punctat și Alexandru Duțu și Chiriac. Duțu pare într-o formă foarte bună, întrucât el a reușit trei goluri în amicalul cu Sportul Chiscani.

  • Primul 11 al Daciei Unirea Brăila: Duță – Sava, Moroianu, Bădilaș, Deanu, Edmundo, Caplea, Robu, Vartolomei, Gruia, Mocanu.
    Rezerve: Leu, Bogdan, Emilian, Munteanu, Arno, Borosu, Duțu, Palade.
  • Primul 11 al Unirii Braniștea: Enache – Popa, Antofe, Manea, Hilohi, Năpîrlică, Tănasă, Grădinaru, Angheluță, Stoian, Spinache.

Dacia Unirea Brăila, încă un amical cu o echipă de Liga 4 

Următorul meci amical pentru Dacia Unirea Brăila este tot unul cu o echipă de Liga 4, din campionatul Brăilei, Victoria Traian (2 februarie), după care va urma o partidă de verificare mai importantă, cu Dunărea Călărași (5 februarie).

Dacia Unirea Brăila reia campionatul contra Unirii Slobozia

După 16 etape din sezonul regular, cu trei runde până la finalul acestuia, Dacia Unirea Brăila este singura echipă din campionat fără victorie, având două egaluri și 14 înfrângeri.

Dacia Unirea Brăila are un golaveraj de șapte goluri marcate și 48 primite, iar în 2022, în sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (acasă), Ripensia (deplasare) și Unirea Dej (acasă). În play-out va mai avea șase meciuri de disputat.

Foto: Unirea Braniștea 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jan. 2022, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă