A patra victorie în patru meciuri amicale pentru Dacia Unirea Brăila. Echipa lui Laurențiu Ivan a învins ușor Viitorul Ianca

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 13:08 Liga 2
A patra victorie în patru meciuri amicale pentru Dacia Unirea Brăila. Echipa lui Laurențiu Ivan a învins ușor Viitorul Ianca

Dacia Unirea Brăila a mai bifat o victorie în meciurile amicale. Într-o partidă de verificare disputată în localitatea Plopu (Brăila), divionara a doua a trecut cu 3-0 de formația de Liga 3, Viitorul Ianca. Omul partidei a fost Aurelian Petrache, care a reușit o dublă.

Dacia Unirea Brăila, victorie la scor cu Viitorul Ianca 

Pe lista marcatorilor echipei lui Laurențiu Ivan și-a mai trecut numele fundașul Marius Moroianu. Cei doi jucători care au adus victoria Daciei Unirea Brăila cu Viitorul Ianca au fost titulari.

  • Primul 11 al Daciei Unirea Brăila: Duță – Sava, Moroianu, Mocanu, Bădilaș, Robu, Yaya, Petrache, Gruia, Vartolomei și Duțu.
    Rezerve: Moșoiu, Leu, Petre, Munteanu, Lascu, Borosu, Ciochina, Gheorghiu, Ghiță.

Dacia Unirea Brăila, victorii pe linie în amicale 

Dacia Unirea Brăila s-a aflat, la partida cu Viitorul Ianca, la al patrulea meci amical din perioada de pregătire. În precedentele trei partide a bifat trei victorii, trecând cu 6-1 de Sportul Chiscani (Liga 3), cu 3-0 de Unirea Braniștea (Liga 4 Galați) și cu 2-0 de Dunărea Călărași.

Pentru restul sezonului de Liga a 2-a vrem să nu ne facem de râs și să ne luptăm pentru fiecare mingie și fiecare punct, dar cel mai important este să reușim să formăm un lot bun pentru viitorul sezon de Liga a 3-a”, spunea antrenorul Daciei Unirea Brăila, Laurențiu Ivan, în privința planurilor pentru reluarea Ligii a 2-a.

Dacia Unirea Brăila, meciuri complicate în ultimele etape ale sezonului regular

După 16 etape din sezonul regular, cu trei runde până la finalul acestuia, Dacia Unirea Brăila este pe peultimul loc în Liga 2, cu 2 puncte, la trei de locul 20, Astra. Formația nou-promovată este singura din campionat fără victorie, având două egaluri și 14 înfrângeri până acum.

Dacia Unirea Brăila are un golaveraj de șapte goluri marcate și 48 primite, iar în 2022, în sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (acasă), Ripensia (deplasare) și Unirea Dej (acasă). În play-out va mai avea șase meciuri de disputat.

Foto: Pro Brăila

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Feb. 2022, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă