„U” Cluj a bătut palma cu Pandurii, iar golgheterul gorjenilor ajunge de acum sub comanda lui Bogdan Lobonț. Suma pe care au primit-o pentru a-i da drumul mijlocașului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2019, 16:15 Actualizat: 21 Jan. 2019, 16:20 Bursa transferurilor
„U” Cluj a bătut palma cu Pandurii, iar golgheterul gorjenilor ajunge de acum sub comanda lui Bogdan Lobonț.  Suma pe care au primit-o pentru a-i da drumul mijlocașului

Golgheterul echipei Pandurii va evolua în partea a doua a sezonului la „U” Cluj. Mijlocașul Nicolae Daniel Pîrvulescu semnase încă de pe 10 ianuarie cu formația antrenată de Bogdan Lobonț, pe o durată de trei ani, însă contractul lui intra în vigoare de la 1 iulie, deoarece aparținea încă șase luni de clubul de la Târgu Jiu. Între timp, cele două cluburi din Liga 2 au ajuns la un acord, iar jucătorul se va pregăti la Cluj Napoca începând de marți. Sâmbătă, Pîrvulescu fusese la reunirea gorjenilor.

„Primul jucător transferat de clubul nostru în 2019, mijlocașul ofensiv Daniel Pârvulescu, se va pregăti, începând de marți, 22 ianuarie, sub comanda antrenorilor Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, după ce FC Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu, formația pentru care a evoluat până anul trecut, au ajuns la un consens în privința cedării fotbalistului încă din această iarnă.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este unul dintre golgheterii ligii secunde, cu 12 reușite în prima parte a sezonului și a semnat un angajament valabil pentru următorii trei ani.

Mult succes, Daniel!”, a anunțat Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului și a fost unul dintre remarcații campionatului. Mijlocașul ofensiv intrase în ultimele șase luni de contract cu Pandurii și a semnat cu „U” Cluj.

Potrivit surselor Liga2.ro, Universitatea Cluj i-a oferit în jurul sumei de 10.000 de euro clubului Pandurii pentru a-i da drumul de acum lui Pîrvulescu, însă șefii clubului oltean au refuzat inițial oferta. Se pare să între timp s-au răzgândit.

„Am decis să merg la Cluj, fiindcă au un proiect foarte frumos. Am mare încredere că o să promoveze. Am decis să vin lângă o echipă în care mai pot să cresc, pentru că am nevoie de acest lucru. Plec cu o tristețe în suflet. Îmi pare rău, dar știam că o să vină și acest moment și m-am pregătit pentru asta. Le doresc multă baftă și le mulțumesc din suflet tuturor, staffului, suporterilor și conducerii. Am încredere mare în mine că o să mă pregătesc bine în perioada asta și sunt convins că o să joc. O să muncesc de două-trei ori mai mult ca până acum, știu că e alt nivel și trebuie să mă comport ca atare, spunea Pîrvulescu după ce semna cu „U” Cluj.

Pandurii l-ar putea pierde și pe al doilea golgheter din prima parte a sezonului. George Tudoran (23 ani), marcator a 10 goluri în 21 de meciuri, a semnat un contract cu Rapid, liderul Seriei a 2-a a Ligii 3, însă înțelegerea cu giuleștenii va intra în vigoare tot de la 1 iulie 2019, la fel ca în cazul lui Pîrvulescu cu „U” Cluj.

Cât o privește pe Universitatea Cluj, alt transfer realizat oficial până acum este cel al fundașului Ionuț Ursu (29 de ani), adus de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2019, 16:15 Actualizat: 21 Jan. 2019, 16:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă