Reunire de weekend! „Pandurii” lui Bogoi au efectuat primul antrenament din 2019. Au fost prezenți și cei doi jucători acontați de „U” și Rapid. Dodoi încă n-a revenit la Târgu Jiu

Reunire de weekend!

Pandurii Târgu Jiu și-a reluat, sâmbătă dimineață, pregătirile pentru partea a doua a sezonului, iar la reunirea lotului au fost prezenți 28 de jucători, printre care și patru juniori cooptați de la grupa U17 a clubului. N-au lipsit nici cei doi jucători care, aflați în ultimele șase luni de contract, au semnat deja cu „U” Cluj  și Rapid, Nicolae Pîrvulescu, respectiv George Tudoran. Căpitanul Denis Brînzan și-a reluat și el antrenamentele cu echipa, după accidentarea suferită în luna noiembrie a anului trecut, în urmă căreia a fost operat la pomete. În schimb, Andrei Șendroiu, care se reface după o mai veche accidentare, s-a pregătit separat de lot, la sala de forță, iar Bogdan Dănăricu, care urmează să se opereze în perioada următoare, nu s-a antrenat pe terenul acoperit cu zăpadă, aflat în incinta Complexului Municipal Târgu Jiu.

Singurii absenți au fost jucători francezi Moussa Konate și Philippe Nsiah, în timp ce albanezul Drilon Cenaj și-a reziliat contractul cu Pandurii încă de luna trecută și a plecat în prima ligă bulgară, la Botev Vratsa. Dorit de Pandurii, atacantul Gabriel Dodoi, aflat sub contract cu CFR Cluj și împrumutat în prima parte a sezonului la Sepsi Sfântu Gheorghe, nu a fost prezent la prima ședință de pregătire a echipei gorjene.

Indiferent de lotul pe care va miza, antrenorul Adrian Bogoi a stabilit programul de pregătire. Până pe 24 ianuarie, jucătorii vor efectua câte un antrenament pe zi, după care va fi definitivat lotul pentru cantonament. La fel ca în pauzele competiționale precedente, cantonamentul va fi efectuat pe plan local, la baza sportivă proprie de la Târgu Jiu. Jucătorii vor sta la hotelul de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, care dispune de 30 de locuri de cazare. Pe data de 4 februarie se va efectua vizita medicală, la Craiova, iar până pe 16 februarie echipa va disputa și patru jocuri amicale cu Cetate Deva, ACSO Filiași, U Craiova SA și Flacăra Horezu.

„Singurii absenți de la reunire sunt cei doi francezi, care vor veni zilele viitoare. Pîrvulescu și Tudoran sunt încă jucătorii noștri, dar e posibil să plece din această iarnă. Nu știu încă. Avem pe listă și câțiva jucători noi, tineri. Nu cred că se pune problema retrogradării la Pandurii, așa că încercăm să consolidăm de pe acum un  lot pentru campionatul viitor. Nu avem posibilitatea să mergem în cantonament în străinătate, iar în țară nu cred că are rost să plecăm undeva. Vremea e la fel ca în Târgu Jiu”, a declarat Bogoi, după primul antrenament din 2019.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă