Pîrvulescu a explicat motivele pentru care merge la „U” Cluj, deși a avut ofertă și din Liga 1. Când crede golgheterul echipei Pandurii că ajunge sub comanda lui Lobonț

Acontat de „U” Cluj, golgheterul echipei Pandurii Târgu Jiu, Nicolae Pîrvulescu speră să joace pentru „Șepciile roșii” încă din această iarnă, deși contractul său intră în vigoare la 1 iulie 2019 și se întinde pe o perioadă de trei ani. Autor a 12 goluri în acest sezon, jucătorul de 22 de ani a mărturisit că a avut și alte oferte, dar a ales proiectul în care a crezut cel mai mult.

„Am fost la discuții cu Universitatea Cluj și cu încă o echipă care se bate la promovare în liga secundă, plus o echipă de Liga 1. Am decis să merg la Cluj, fiindcă au un proiect foarte frumos. Am mare încredere că o să promoveze. Am decis să vin lângă o echipă în care mai pot să cresc, pentru că am nevoie de acest lucru. Contractul pe care l-am semnat o să înceapă de la 1 iulie, dar în condițiile în care se înțeleg cluburile între ele pot să plec din acest moment. Sunt șanse mari să joc chiar din această iarnă acolo. Cred că Pandurii o să accepte oferta, cred că o să plec chiar zilele acestea”, a mărturisit Pîrvulescu, conform gorjeanul.ro.

Regretă despărțirea de Pandurii

Cel puțin la nivel declarativ, golgheterul echipei gorjene spune că regretă despărțirea de Pandurii, unde sunt restanțe foarte mari, în contextul în care salariile oricum sunt foarte mici. „Plec cu o tristețe în suflet. Îmi pare rău, dar știam că o să vină și acest moment și m-am pregătit pentru asta. Le doresc multă baftă și le mulțumesc din suflet tuturor, staffului, suporterilor și conducerii. Am încredere mare în mine că o să mă pregătesc bine în perioada asta și sunt convins că o să joc. O să muncesc de două-trei ori mai mult ca până acum, știu că e alt nivel și trebuie să mă comport ca atare”, a mai declarat „Nicki” Pîrvulescu.

Pe lângă golgheter, Pandurii l-a pierdut deja pe mijlocașul albanez Drilon Cenaj, care a cerut rezilierea contractului, după care a plecat la Botev Vratsa, club care activează în prima liga bulgară! 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă