Corvinul vrea să fie ”gașca nebună” din Cupă! Pîrvulescu și Coman visează la câștigarea trofeului după succesul cu CFR: ”Te întâlnești o singură dată în viață cu așa ceva” / ”Putem fi surpriza competiției”

Andrei PASCU 03 Apr. 2024, 12:36 Cupa României

A fost cea mai frumoasă seară din carierele multor jucători de la Corvinul, după ce au reușit să spulbere CFR Cluj cu 4-0 și să meargă în semifinalele Cupei României. De acum, jucătorii lui Florin Maxim visează și mai departe, la o calificare în finala întrecerii și chiar mai mult, pentru că au prins curaj.

Nicolae Pîrvulescu și Marius Coman au fost doi dintre marcatorii partidei de marți, iar ei au venit la interviuri pentru a-și spune trăirile în urma unui astfel de moment, pe care nu îl vor uita niciodată.

Au pus umărul la calificarea în semifinalele Cupei României, performanță pe care Corvinul nu o mai bifase de 40 de ani!

Reacțiile lui Nicolae Pîrvulescu și Marius Coman, după ce Corvinul a învins CFR Cluj

Nicolae Pîrvulescu simte că a trăit acea noapte pe care fotbaliștii o au doar o singură dată în carieră, iar personal se gândește chiar la cucerirea trofeului. Faptul că echipa e una omogenă, chiar dacă a promovat în vară în Liga 2, din Liga 3, este un argument pentru care Corvinul Hunedoara are un sezon atât de bun în campionat, dar și în Cupa României.

Jucătorul hunedorenilor a marcat în minutul 67, pentru 3-0, cu un șut extraordinar de la aproximativ 20 de metri, în vinclul porții apărate de Răzvan Sava.

Ne-am motivat, a fost un meci cu care te întâlnești o singură dată în viață, cu una din cele mai bune echipe din România. Motivație mai mare nu cred că există! Nu avem de ce să nu visăm și de acum înainte, am muncit foarte mult.

De la Liga 3 am muncit foarte mult, am făcut un sezon bun la Liga 2 acum, iar eu mă bucur că am ajuns unde am ajuns. Eu am avut și câteva accidentări, dar sunt bucuros că am avut sprijinul staffului, colegilor, iar asta m-a ajutat foarte mult.

E o seară unică, poate cea mai frumoasă din viața tuturor! Nu e nimic întâmplător, muncim mult, iar asta se vede în jocul nostru. Visăm și de acum înainte, vom munci și vom da totul, așa cum am făcut-o și azi”, a spus Nicolae Pîrvulescu la microfonul Prima Sport.

 

Marius Coman se gândește la câștigarea Cupei României alături de Corvinul

Marius Coman a marcat golul al doilea pentru Corvinul Hunedoara, în minutul 50, dar pentru el și colegii săi succesul nu este neapărat o surpriză. Au crezut că pot scoate din competiție CFR Cluj, dar Coman a recunoscut că nu se aștepta la un astfel de scor, Corvinul să umilească pur și simplu fosta campioană a României.

Atacantul lui Florin Maxim a vorbit direct despre visul său din acest sezon: să câștige Cupa României.

Am fost singurii care am crezut că îi putem învinge. Nu la un astfel de scor, dar balanța s-a înclinat în favoarea noastră când au luat ei roșu. Am reușit să profităm de acel moment! Noi am crezut de la început că putem fi surpriza Cupei.

Când am învins Sepsi nu se aștepta nimeni, nici azi nu se aștepta nimeni. Credem în visul nostru, de a câștiga Cupa României. Nu e vreun secret în ceea ce am reușit, suntem o echipă unită, alergăm mult, ne-am întărit de la Liga 3 și se văd roadele”, a spus și Marius Coman.

Corvinul, trei goluri în repriza secundă în poarta CFR-ului

Astfel, Corvinul continuă în Cupa României. A reușit o surpriză mare și a eliminat CFR Cluj, scor 4-0. În minutul 43, fundașul Viorel Lică, apărut și în mai multe momente anterioare la finalizare, a marcat pentru 1-0! Fundașul a marcat în urma unui corner, dar nu cu capul, ci cu un șut din interiorul careului, dar a beneficiat și de o deviere a unui fundaș al clujenilor.

Corvinul a făcut 2-0, prin Marius Coman, din pasa lui Lupu. Tribunele au erupt din nou, iar jucătorii CFR-ului păreau șocați de ce se întâmplă. Apoi, Nicolae Pîrvulescu a pus cireașa pe tort în minutul 67, când a reușit o incursiune personală de mare efect și a semnat golul serii. A șutat imparabil de la aproximativ 20 de metri, ușor lateral stânga, în vinclul porții lui Sava.

În minutul 90+2, Daniel Pop a pus perfect capul la o lovitură liberă din stânga și a marcat o seară de coșmar pentru clujeni. A închis tabela la 4-0.

Foto: Călin Corpaciu și Sebastian Popescu (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-incredibilul-corvinul-cfr-cluj-4-0-19304955

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/primarul-hunedoarei-in-al-noualea-cer-dupa-ce-corvinul-a-spulberat-cfr-cluj-19304942

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/impresiile-lui-cristian-balaj-dupa-esecul-cfr-ului-la-hunedoara-19304939

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/reactiile-cluburilor-corvinul-si-cfr-imediat-dupa-rezultatul-surprinzator-de-la-hunedoara-19304927

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-poate-aduce-demisia-lui-adrian-mutu-19304928

Andrei PASCU 03 Apr. 2024, 12:36 Cupa României
Pe aceeași temă