”Uitat” de Falub în afara lotului, Nicolae Pîrvulescu i-a răsplătit încrederea lui Costel Enache și a marcat la primul meci jucat pentru ”U” Cluj în acest sezon. Ce i-a spus antrenorul înainte de confruntarea cu Unirea Slobozia

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 23:09 Liga 2

Nicolae Pîrvulescu (23 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj în meciul de marți seară, de pe Cluj Arena, cu Unirea Slobozia (scor 3-1). Mijlocașul a început faza golului egalizator reușit de Cristian Gavra (42) și a marcat în minutul 44 golul de 2-1, la prima sa prezență în tricoul ”studenților” în acest nou sezon de Liga 2.

Nicolae Pîrvulescu: ”Depinde doar de mine dacă o să joc în continuare” 

În mandatul lui Adrian Falub, Nicolae Pîrvulescu nu a fost introdus nici măcar pe foaia de joc. Totul s-a schimbat odată cu numirea lui Costel Enache, fotbalistul declarând că a purtat o discuție cu acesta. I-a dat încredere, s-a motivat și l-a răsplătit cu un gol.

Nicolae Pîrvulescu mai are contract cu ”U” Cluj încă doi ani și speră să continue pe aceeași linie pe care a început. Să joace mult, să ajute echipa și la finalul campionatului de Liga 2 clubul să promoveze.

”Sunt bucuros pentru punctele echipei, de asta aveam nevoie în acest moment.

(n.r. – referitor la faptul că în perioada anterioară nu a jucat) Nu vreau să discut despre asta, este un nou început și mă bucur de el. Am avut câteva discuții pozitive (n.r. – cu Costel Enache), care m-au ajutat să mă motivez și să revin la o formă bună. E primul meci când sunt în lot. Depinde doar de mine dacă o să joc în continuare.

Ne dorim cu toții promovarea. Important e să nu ne îmbătăm cu apă rece și să muncim săptămâna asta. Să mergem la București (n.r. – în etapa a cincea, Universitatea Cluj joacă împotriva celor de la Metaloglobus) să ne întoarcem cu cele trei puncte, a declarat Nicolae Pîrvulescu la finalul meciului cu Unirea Slobozia.

”U” Cluj a urcat pe locul 8  

Universitatea Cluj a ajuns, după succesul cu Unirea Slobozia, la șase puncte și a terminat etapa a patra pe locul 8. În primele trei confruntări ale sezonului, ardelenii au câștigat cu Aerostar Bacău, 1-0, și au cedat cu 0-1 și 1-2 în fața celor de la ASU Politehnica, respectiv SCM Gloria Buzău.

În etapa următoare, Universitatea Cluj are meci în deplasare cu Metaloglobus. Disputa este programată duminică, de la ora 12:00.

Foto: Flavius Buboi / Mediafax Foto 

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 23:09 Liga 2
Pe aceeași temă