„U” Cluj a realizat primul transfer din 2019. Unul dintre golgheterii Ligii 2 a semnat cu echipa lui Bogdan Lobonț

În ziua în care are programată reunirea, Universitatea Cluj a perfectat primul transfer, însă pe care se va baza abia de la vară. Echipa antrenată de Bogdan Lobonț și-a asigurat serviciile golgheterului celor de la Pandurii Târgu Jiu. Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului și a fost unul dintre remarcații campionatului.

Pîrvulescu a semnat cu „U” Cluj pe trei ani, însă contractul începe să fie valabil de la 1 iulie, de la finalul sezonului actual. Mijlocașul ofensiv a intrat în ultimele șase luni de contract cu Pandurii și putea să semneze cu altă echipă. Rămâne de văzut dacă ardelenii vor reuși să-i convingă pe oficialii gorjeni să-l lase pe Pîrvulescu din această iarnă sub comanda lui Lobonț.

„Mijlocașul ofensiv al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Daniel Pârvulescu, a semnat, azi, cu Universitatea Cluj, înțelegerea urmând a intra în vigoare începând cu data de 1 iulie.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este unul dintre golgheterii Ligii a II-a, cu 12 goluri înscrise în etapele din prima parte a campionatului, și și-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următorii trei ani.

Îi urăm bun-venit la „U” în anul Centenarului și sperăm să ne bucurăm de cât mai multe succese! Multă baftă, Daniel!”, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

Un al doilea transfer pe care l-ar putea perfecta în aceste zile „U” Cluj este Ionuț Ursu. Fundașul de 29 de ani al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e dorit la cluj, iar Ioan Ovidiu Sabău a început deja negocierile pentru împrumut cu oficialii clubului covăsnean din Liga 1.

Altfel, o parte din fotbaliștii Universității Cluj au efectuat, în această dimineață, obișnuitele analize medicale premergătoare reluării returului ligii secunde, la Clinica Sante, unul dintre partenerii oficiali ai clubului. Tot astăzi, „studenții” vor susține primul antrenament din 2019 sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Pe aceeași temă