SR Brașov și-a recuperat punctele câștigate pe teren cu Sepsi OSK 2, pierdute la ”masa verde” după o sesizare a Departamentul Competiții al FRF. ”Rămânem cu paguba amenzilor, cu timp pierdut și mulți nervi”

Adi MARICA 03 Feb. 2022, 10:04 Liga 3
SR Brașov și-a recuperat punctele câștigate pe teren cu Sepsi OSK 2, pierdute la ”masa verde” după o sesizare a Departamentul Competiții al FRF. ”Rămânem cu paguba amenzilor, cu timp pierdut și mulți nervi”

SR Brașov a primit înapoi punctele câștigate pe teren în meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, scor 2-0, în etapa a 10-a din Seria a 5-a a Ligii 3.

Clubul susținut de suporterii stegari a fost sancționat cu forfait de FRF la acest meci, fiindcă Departamentul Competiții al FRF a descoperit în urma verificărilor făcute pe baza rapoartelor de joc ale arbitrilor că SR Brașov ar fi folosit un jucător în stare de suspendare, pe portarul Bogdan Căucă!

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Comisia de Disciplină și Etică a FRF admitea sesizarea Departamentul de Competiții al FRF și stabilea victoria la ”masa verde” pentru Sepsi OSK 2, lucru care producea modificări în clasamentul Seriei a 5-a.

”Este o gafă incredibilă a brigăzii de arbitri de la meciul cu Blejoi. Caucă a primit cartonașul galben în minutul 80 al meciului, avem și proba video, dar în raport a fost trecut alt jucător. Căucă a luat cartonașe galbene în etapele 1, 2, 4 si 7 și a stat în etapa a 8-a. În schimb, cei de la Competiții nu au luat în calcul cartonașul încasat de Căucă la Blejoi și de aici toată nebunia. Vom face recurs, vom prezenta proba video si cu siguranță vom câștiga. Bine că avem filmarea de la Steagu TV, fără această proba eram în pericol să cădem pe loc retrogradabil”, spunea, la vremea respectivă, Auraș Bărbuță, team-managerul echipei SR Brașov.

SR Brașov a primit înapoi punctele câștigate pe teren cu Sepsi OSK 2

Miercuri, 2 februarie, Comisia de Disciplină și Etică a FRF a revizuit acest caz, iar Bărbuță anunță că SR Brașov a avut câștig de cauză.

”S-a constatat că a fost o eroare a brigăzii de arbitri, dar și a Departamentului Competiții. Comisia ne-a dat dreptate și am primit înapoi punctele! Eu v-am spus că Auraș nu greșește! Doar că noi rămânem cu paguba amenzilor, cu timp pierdut și mulți nervi”, a spus oficialul brașovean.

”Admite cererea de revizuire formulată de AS SR Municipal Brașov
Desființează Hotărârea nr.735/CD/2021 și menține rezultatul jocului ACS SR Municipal Brașov- ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe disputat în data de 02.11.2021 consemnat în raportul de arbitraj (2-0 în favoarea echipei ACS SR Municipal Brașov)”, a sunat decizia comisiei FRF în data de 2 februarie.

Meciul dintre CS Blejoi și SR Brașov a fost arbitrat de la centru de Gabriel Mihuleac (Iaşi) și de asistenții Andrei Diaconu (Iaşi) și Daniel Hriscu (Voroveşti – Iaşi). Observatori au fost Iulian Ivan (Giurgiu) și Vasile Daniel Blagoe (Bucureşti).

SR Brașov a revenit pe locul 8, Sepsi OSK 2 rămâne pe locul 3

În urma acestei revizuiri, SR Brașov are din nou 12 puncte în clasamentul Seriei a 5-a a Ligii 3 după 15 etape, cele câștigate pe teren și a revenit pe locul 8, la două puncte peste CSO Plopeni și patru de Kids Tâmpa Brașov, formații care ocupă ultimele poziții, direct retrogradabile.

În schimb, Sepsi OSK 2 a revenit la 29 de puncte și se menține pe locul 3, însă acum are cinci puncte mai puțin decât liderul AFC Odorheiu Secuiesc, respectiv trei în spatele celor de la FC Pucioasa, echipe calificate matematic în play-off.

CLASAMENT SERIA 5 Liga 3

Victorie cu CS Vulcan în primul amical pentru ”stegari”

Altfel, SR Brașov a câștigat amicalul disputat ieri seară, în deplasare, cu CS Vulcan (Liga 5 Brașov).

Antrenorul Sorin Corâiu a debutat pe banca tehnică a brașovenilor cu o victorie clară, scor 3-0. Golurile victoriei au fost marcate de Dragoș Sandu, Carlo Danciu și Andrei (autogol).

Următorul meci de pregătire al echipei susținute de suporterii stegari este programat sâmbăta, de la ora 15:00, la Sf.ântu Gheorghe, cu ACSM Codlea (Liga 4 Brașov).

SR Brașov: Moldoveanu – Elek, Godri, Bucșoiu – Manole, Burlacu, Nicolau, Negotei – Răchișan, C. Danciu, D. Sandu. Au mai jucat: Maxim – Iordache, Galborcea, Dedu și Vasiloi.
CS Vulcan: B. Dragoș (M. Răzvan) – Andrei, M. Raul, L. Vasile, B. Ionuț – Dan C, Bogdan, Albert S, Candet S – Ionuț P, H. Suciu

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-modul-in-care-se-va-accede-in-viitorul-sezon-de-liga-3-editia-2022-2023-regulamentul-pentru-barajul-de-promovare-a-fost-aprobat-cand-vor-avea-loc-meciurile-tur-retur-19218390

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-stoian-il-urmeaza-pe-carlo-danciu-de-la-astra-la-sr-brasov-la-echipa-suporterilor-stegari-au-ajuns-si-doi-jucatori-de-la-fc-brasov-19218289

https://liga2.prosport.ro/liga-3/managerul-cenk-firat-a-achitat-fostilor-sai-coechipieri-un-salariu-si-anunta-transferuri-la-sr-brasov-echipa-s-a-intalnit-cu-suporterii-19218105

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-si-a-reluat-antrenamentele-cu-un-numar-redus-de-jucatori-noul-antrenor-sorin-coraiu-promisiune-catre-suporteri-la-finalul-fiecarui-meci-venim-sa-va-privim-in-ochi-si-sa-spunem-ca-19217506

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mutari-importante-la-sr-brasov-echipa-sustinuta-de-suporterii-stegari-are-un-nou-antrenor-principal-dar-si-manager-general-acesta-din-urma-provenit-chiar-dintre-jucatori-19217358

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-sanctionata-cu-forfait-la-meciul-castigat-pe-teren-cu-sepsi-osk-2-dupa-ce-ar-fi-folosit-un-jucator-in-stare-de-suspendare-clubul-ajuns-acum-pe-loc-retrogradabil-va-contesta-decizia-si-re-19213986

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-echipele-care-vor-evolua-in-play-off-ul-ligii-3-cunoscute-pe-jumatate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-raportul-este-asemanator-si-in-privinta-cluburilor-care-vor-juca-in-19214968

Adi MARICA 03 Feb. 2022, 10:04 Liga 3
Pe aceeași temă