SR Brașov i-a făcut vânt lui Rogerio Ceni de România. Portarul golgheter s-a despărțit de echipa suporterilor stegari și explică motivele rupturii. ”Nu știu cum este posibil, dar am trăit și asta”

Adi MARICA 29 Dec. 2022, 13:27 Liga 3
SR Brașov i-a făcut vânt lui Rogerio Ceni de România. Portarul golgheter s-a despărțit de echipa suporterilor stegari și explică motivele rupturii. ”Nu știu cum este posibil, dar am trăit și asta”

Un fotbalist important al echipei în ultimii ani, portarul Bogdan Căucă (26 de ani) a încheiat conturile cu SR Brașov, formația susținuță de suporterii stegari.

Primele semne ale rupturii au apărut încă de la începutul lunii noiembrie, atunci când clubul brașovean anunța că ”portarul Bogdan Căucă a fost suspendat pentru o perioadă nedeterminată din motive disciplinare grave. Acesta se va antrena separat de restul jucătorilor până când conducerea administrativă a clubului va lua o decizie finală”.

Bogdan Căucă spune ce a dus la excluderea sa din lotul celor de la SR Brașov

Înainte de Crăciun, Bogdan Căucă s-a întâlnit cu șefii clubului brașovean din Liga 3, iar cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

Portarul brașovean, autorul unor goluri antologice în ultimii ani, a explicat motivele care au dus la despărțire.

”Problemele au apărut atunci când am spus lucrurilor pe nume, adică ce ne lipsește. Am spus o dată, de două ori, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă! Și aceste lucruri au venit din partea echipei, a jucătorilor, era vorba de treninguri de prezentare, echipament de antrenament, dar și altele. Apoi s-au strâns și alte lucruri și chiar acuzații de blat! La meciul cu CS Blejoi (meci din etapa a 12-a, scor 0-3), eu fiind suspendat, cei din conducere mi-au spus că eu sunt vinovat pentru înfrângere! Nu știu cum este posibil, dar am trăit și asta, adică un jucător suspendat, care nu se antrenase o săptămână, să i se pună în cârcă înfrângerea echipei!”, a spus Căucă.

Două amintiri frumoase pe care le are cu echipa brașoveană

Căucă spune că păstrează multe amintiri frumoase în tricoul echipei SR Brașov, dar două momente rămân speciale.

”Chiar am multe amintiri frumoase în acești ani în care am apărat poarta SR-ului. Golul cu FC Brașov clona din meciul din Cupa României și golul din partida cu FC Hermannstadt 2, atunci când ne-am salvat de la retrogradare rămân speciale. Le urez multă baftă foștilor mei colegi să reușească să-și îndeplinească obiectivul”, a declarat portarul brașovean.

Fostul căpitan al echipei a comentat și relația cu fanii stegari: ”Sunt suporteri care mă plac și alții care nu mă plac. Eu vreau doar să spun că în toată perioada când am jucat la SR Brașov am dat mereu totul.”

Vrea să continue în Liga a 3-a

Portarul brașovean spune că are câteva oferte din Liga a 3-a și Liga a 4-a.

”Indiferent unde mă voi duce, eu îmi doresc să ajut echipa. Sunt două-trei oferte din Liga a 3-a, nu de la echipe din Brașov, acum rămâne de văzut ce se va concretiza”, a încheiat Bogdan Căucă.

SR Brașov iernează locul 4 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 23 puncte. Campionatul Ligii 3 se va relua la începutul lunii martie, iar brașovenii mai au trei meciuri în sezonul regular, cu CS Păulești (deplasare), KSE Târgu Secuiesc (acasă) și CSO Plopeni (deplasare). Momentan sunt pe ultimul loc care duce în play-off.

Foto: SR Brașov

Adi MARICA 29 Dec. 2022, 13:27 Liga 3
Pe aceeași temă