Schimbare surprinzătoare de antrenor la CSM Satu Mare. A terminat pe podium în Seria 10 a Ligii 3, dar clubul a numit alt ”principal”

Andrei PASCU 14 Jun. 2023, 19:56 Liga 3
Schimbare surprinzătoare de antrenor la CSM Satu Mare. A terminat pe podium în Seria 10 a Ligii 3, dar clubul a numit alt ”principal”

CSM Satu Mare a luat decizia de a schimba antrenorul după sezonul recent încheiat de Liga 3, în care a terminat pe locul 3 în play-off-ul Seriei 10, după FC Bihor Oradea și Gloria Bistriţa Năsăud.

Clubul sătmărean a anunțat miercuri, 14 iunie, despărțirea de Tiberiu Csik (51 de ani) și numirea ca antrenor a lui Cosmin Iuhas (38 de ani).

CSM Satu Mare a schimbat antrenorul, Cosmin Iuhas e noul ”principal”

Contractul cu Tiberiu Csik nu a fost prelungit, expirând la finalul stagiunii de Liga 3.

Cosmin Iuhas (38 de ani) este noul antrenor principal, tot miercuri fiind prezentat de formația CSM Satu Mare. Acordul dintre părți este valabil un an, până la finalul stagiunii 2023/2024, cu dreptul de prelungire în cazul îndeplinii obiectivului, care însă nu a fost anunțat.

Cosmin Iuhas este profesor la LPS Satu Mare, iar ultima dată a antrenat în Liga a 4-a Elite, pe Recolta Dorolț. Referitor la cariera de jucător, noul ”principal” al clubului din Satu Mare a evoluat pentru Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj, FC Bihor, CS Otopeni, Sportul Șimleu și Recolta Dorolț.

”Bine ai venit, Cosmin Iuhas!

Noul tehnician al clubului s-a născut pe 5 septembrie 1984 la Satu Mare și este profesor la LPS Satu Mare unde pregătește grupa de juniori U16, iar în ultimul sezon al Ligii 4-a Elite s-a aflat pe banca Recoltei Dorolț.

Ca jucător a îmbrăcat tricoul echipelor Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, U Cluj Napoca, FC Bihor, CS Otopeni, Sportul Șimleu și Recolta Dorolț.

Cosmin Iuhas a semnat un contract valabil un sezon cu posibilitatea prelungirii în cazul îndeplinirii obiectivelor”, se arată în anunțul publicat pe Facebook de CSM Satu Mare.

Tiberiu Csik se desparte de CSM Satu Mare

Totodată, echipa care din noul sezon se va numit CSM Olimpia Satu Mare, i-a mulțumit lui Tiberiu Csik pentru că a condus echipa în ultimii ani.

”Mulțumim, Csik Tibor!
La sfârșitul lunii iunie, contractul dintre CSM Olimpia Satu Mare și Tibi Csik a ajuns la final. Îi mulțumim pentru întreaga activitate depusă în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes în viitor”, a comunicat trupa sătmăreană.

În noul sezon, CSM Olimpia, echipa primăriei Satu Mare, poate fi adversară în campionat cu Olimpia MCMXXI, echipa suporterilor sătmăreni, campioană în Liga 4 în această vară și care urmează să joace baraj de promovare cu Luceafărul Bălan, campioana județului Sălaj.

CSM Satu Mare, locul 3 în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3

CSM Satu Mare a încheiat play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 cu 45 de puncte, în cele nouă etape din grupa pentru accederea în barajul de promovare înregistrând două victorii, un egal și șase eșecuri. A terminat la 11 puncte de locul 2, Gloria Bistrița Năsăud, și la 16 de locul 1, FC Bihor Oradea.

În același timp, a terminat cu 12 puncte peste locul 4, Lotus Băile Felix.

Foto: CSM Satu Mare

https://liga2.prosport.ro/liga-4/olimpia-mcmxxi-campioana-in-liga-4-satu-mare-19274226

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-din-barajul-de-promovare-in-liga-3-cele-41-de-campioane-judetene-si-regina-bucurestiului-maramuresul-si-tulcea-au-fost-ultimele-judete-care-si-au-aflat-reprezentanta-19274785

https://liga2.prosport.ro/liga-3/o-noua-olimpia-in-fotbalul-satmarean-direct-in-liga-3-cu-sanse-la-promovarea-in-liga-2-ministerul-sportului-a-aprobat-schimbarea-denumirii-19257444

Andrei PASCU 14 Jun. 2023, 19:56 Liga 3
Pe aceeași temă