Minaur Baia Mare l-a împrumutat pe Alexandru Mărieș până la finalul sezonului. Anunțul maramureșenilor și unde va juca mijlocașul

Andrei PASCU 23 Jan. 2023, 16:14 Liga 2
Minaur Baia Mare l-a împrumutat pe Alexandru Mărieș până la finalul sezonului. Anunțul maramureșenilor și unde va juca mijlocașul

Minaur Baia Mare s-a mai despărțit de un jucător în această iarnă, însă nu definitiv, ci sub formă de împrumut. A fost cedat pe perioadă determinată de timp Alexandru Mărieș, mijlocaș în vârstă de 21 de ani, la o formație din Liga 3, la CSM Satu Mare.

Alexandru Mărieș, împrumutat de Minaur Baia Mare până la finalul sezonului

Acordul dintre părți a fost parafat pe jumătate de an, iar Alexandru Mărieș va evolua la clubul clasat pe locul 2 în Seria 10 a Ligii 3 până în vară, până la finalul actualului sezon.

Minaur Baia Mare a informat suporterii în privința cedării lui Mărieș abia luni, 23 ianuarie, dar în realitate cluburile s-au înțeles de mai mult timp, mijlocașul fiind prezent sub comanda antrenorului Tibor Csik încă de la reunire, din 17 ianuarie.


CSM Satu Mare a anunțat și ea tot luni venirea lui Mărieș:

Bine ai venit, Alexandru Mărieș!

Conducerea clubului nostru s-a înțeles cu mijlocașul de bandă de 21 ani, Maries Alex, care din această lună va evolua la echipa noastră de fotbal. Tânărul băiămărean a evoluat la ACS Fotbal Comuna Recea, Universitatea Craiova, Politehnica Iași și Minaur Baia Mare”.

Alexandru Mărieș, utilizat episodic de Minaur Baia Mare

Alexandru Mărieș a ajuns la Minaur Baia Mare în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova. În trecut, el a mai jucat la fosta Fotbal Comuna Recea, care l-a și vândut la clubul oltean în vara lui 2021, pentru câteva mii de euro.

Sezonul trecut, mijlocașul a fost cedat de Universitatea Craiova în Liga 2, la Poli Iași, sub formă de împrumut. În actuala stagiune, la Minaur Baia Mare, fotbalistul a prins patru meciuri (76 de minute) și nu a reușit să marcheze.

Formația Minaur Baia Mare a renunțat definitiv la trei jucători

Minaur Baia Mare a confirmat zilele trecute și rezilierile contractuale cu trei jucători, cu fundașul central Gabriel Oiță (29 de ani) și atacanții Kevin Bakare (18 ani) și Cassama Muacir (27 de ani), dar pe lista plecărilor s-ar mai afla cel puțin alte trei nume, portarul Raul Băilă, fundașul dreapta Marius Potcoavă și atacantul Ciprian Stanciu.

Se afla pe lista neagră a lui Mihai Iosif și Mărieș, însă iată că el nu a părăsit definitiv Minaur Baia Mare, ci a fost cedat sub formă de împrumut.

CSM Satu Mare, amical pierdut cu Unirea Dej

În ceea ce privește situația echipei CSM Satu Mare, ea se află la a doua achiziție a iernii, sub comanda lui Tibor Csik mai ajungând și un fundaș, Ioan Gorba, în prima parte a stagiunii tot în Liga 3, dar la CS Ocna Mureș.

CSM Satu Mare, aflată pe locul 2 în Seria 10 a Ligii 3, la egalitate cu liderul Gloria Bistrița Năsăud și cu un punct peste locul 3, FC Bihor Oradea, a disputat și prima partidă amicală a iernii. A întâlnit Unirea Dej, în fața căreia s-a ținut bine, pierzând la numai un gol diferență, 3-4.

Până acum, divizionara a treia a mai programat trei amicale, cu Fuzesgyarmati SK (în Ungaria, pe 25 ianuarie), Victoria Carei (pe teren propriu, pe 28 ianuarie) și DEAC Debrecen (în Ungaria, pe 2 februarie).

 

Foto: CSM Satu Mare și Informația Zilei

 

 

Andrei PASCU 23 Jan. 2023, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă