Un jucător de la Minaur și altul de la Ripensia, primele achiziții perfectate de CSM Satu Mare pentru noul sezon

Marius ANGHEL 22 Jun. 2023, 13:26 Liga 3
Un jucător de la Minaur și altul de la Ripensia, primele achiziții perfectate de CSM Satu Mare pentru noul sezon

CSM Satu Mare începe în forță campania de achiziții din această vară, în speranța ca la finalul noului sezon de Liga 3 să joace baraj de promovare și să acceadă în prima ligă.

După ce a schimbat antrenorul, echipa din nord-vestul țării a perfectat primele achiziții, însă a semnat noi contracte și cu jucătorii din lot care au mulțumit-o în ediția trecută a Ligii 3.

Viorel Chinde și Raul Vidrăsan sunt primele mutări ale trupei preluate de curând de Cosmin Iuhas (38 de ani).

Viorel Chinde și Raul Vidrăsan, primele achiziții ale celor de la CSM Satu Mare

După ce l-a numit pe Cosmin Iuhas în locul lui Tiberiu Csik (51 de ani), CSM Satu Mare a început și formarea noului lot cu care va aborda al patrulea sezon de când a ajuns la nivelul Ligii 3.

Primele achiziții sunt Viorel Chinde (29 de ani), ultima dată fost la Minaur Baia Mare, și Raul Vidrăsan (24 de ani), fost la Ripensia Timișoara. Deci amândoi au evoluat în sezonul recent încheiat în Liga 2.

Băimăreanul Chinde a jucat în 23 din cele 25 de meciuri disputate în campionat de către Minaur și a înscris 3 goluri. El a mai evoluat în Liga 2 și în sezonul 2020-2021, la Fotbal Comunal Recea (10 meciuri și 1 gol).

În schimb, Vidrășan, originar din Iernut, a evoluat în ultimele două sezoane pentru Ripensia, în 37 de partide de Liga 2 din maximum 50 și a marcat 2 goluri. În ediția recent încheiată, în care a retrogradat cu echipa sa, la fel ca în cazul lui Chinde, a prins 17 jocuri și nu a înscris. În cariera sa a mai trecut pe la Viitorul Constanța, fără să joace la seniori, Poli Timișoara (L2) și Unirea Ungheni (L3).

”Bine ai venit, Chinde Viorel!
Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere și a parafat contractul cu fotbalistul baiămărean de 29 de ani, Viorel Chinde. Mijlocașul vine de la echipa de Liga a 2-a, Minaur Baia Mare, unde în sezonul trecut a fost unul dintre cei mai apreciați jucători al maramureșenilor.
Bun venit și mult succes la echipa noastră!

Bine ai venit, Raul Vidrășan! (n.r. – Vidrăsan, nu Vidrășan)
Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere și a parafat contractul cu fotbalistul de 24 de ani, Raul Vidrășan. Fundașul vine de la echipa de Liga a 2-a, Ripensia UVT. Jucătorul și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi din Ovidiu, fiind component al loturilor naționale U17, U18 și U19.
Bun venit și mult succes la echipa noastră!”, a sunat anunțurile celor de la Satu Mare.

Mureșan, Zsiga, Mărieș și Micaș, printre jucătorii care continuă cu echipa sătmăreană

Clubul care din noul sezon ar putea să se numească CSM Olimpia Satu Mare, denumire încă neoficială în competițiile FRF, a comunicat și faptul că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu unii jucători cu care a încheiat sezonul trecut.

Florin Mureșan, Ervin Zsiga, Alexandru Mărieș și Adrian Micaș vor continua cel puțin încă un sezon, la fel întâmplându-se și cu cinci tineri luați în iarnă de la echipa Viitorul Vetiș.

”Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu o parte dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut în galben-albastru.
Astfel nouă jucători din lotul sezonului trecut, și-au prelungit contractele și vor juca la echipa noastră pentru încă un sezon.
Vor continua în tricoul galben-albastru: Florin Mureșan, Zsiga Ervin, Alexandru Dumitru Mărieș și Adrian Micaș.
Nu lipsesc din lot juniorii aduși în iarnă de la Viitorul Vetiș: Denis Emanuel Lazăr, Rareș Violin Mureșan, Rareș Daniel Oșan, Pop Nándor și Patric Raul Tămaș”, a mai comunicat CSM Satu Mare.

  • Reamintim că CSM Satu Mare a încheiat play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 cu 45 de puncte, pe locul 3, în spatele celor de la FC Bihor Oradea (61 puncte) și Gloria Bistriţa Năsăud (56 puncte), echipe care au mers în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2 și au cedat cu Corvinul Hunedoara, respectiv Unirea Ungheni, primele clasate din Seria 9.
  • Municipiul Satu Mare ar putea avea în noul sezon de Liga 3 o a două echipă în competiție. Olimpia MCMXXI, echipa suporterilor sătmăreni, campioană în Liga 4 în această vară, joacă sâmbătă returul barajului de promovare cu Luceafărul Bălan, campioana județului Sălaj. În tur a fost 5-2 în deplasare pentru sătmăreni.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/motivul-despartirii-lui-costel-ilie-de-inainte-modelu-va-antrena-o-echipa-din-prima-liga-19275627

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-bascov-are-un-nou-antrenor-marius-stoica-numit-in-locul-lui-adrian-dulcea-19275616

https://liga2.prosport.ro/liga-3/valentin-lazar-s-a-despartit-de-cs-paulesti-si-coboara-inca-un-nivel-in-liga-4-echipa-cu-care-a-semnat-19275613

https://liga2.prosport.ro/liga-4/video-imagini-cu-momentele-care-au-dus-la-finalul-prematur-al-barajului-dintre-danceu-si-socodor-arbitrul-a-scris-ca-i-a-fost-pusa-in-pericol-integritatea-unul-dintre-presupusii-agresori-il-contra-19275592

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-la-ora-1800-echipa-care-urca-la-masa-verde-in-cel-de-al-treilea-esalon-19275248

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-satu-mare-a-schimbat-antrenorul-19275024

Marius ANGHEL 22 Jun. 2023, 13:26 Liga 3
Pe aceeași temă