Kevin Trabalka se desparte și el de ”FC U” Craiova. Trupa lui Adrian Mititelu continuă restructurarea lotului odată cu promovarea în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2020, 12:01 Liga 3
Kevin Trabalka se desparte și el de ”FC U” Craiova. Trupa lui Adrian Mititelu continuă restructurarea lotului odată cu promovarea în Liga 2

U Craiova 1948 SA a decis să renunțe la încă un jucător, la al cincilea mai exact, după terminarea sezonului de Liga 3 și promovarea în Liga 2. Oltenii nu îi vor prelungi contractul atacantului Kevin Trabalka (23 de ani), considerând că nu se pot baza pe el în Liga 2. Fotbalistul a tot fost accidentat în ultima perioadă, iar timpul pentru recuperarea sa va fi prelungit până în luna octombrie, acesta urmând a pierde pregătirea din această vară.

Kevin Trabalka: ”O să fie greu să îmi găsesc repede o altă echipă din cauza accidentării”

Kevin Trabalka a declarat că a fost sunat personal de președintele Marcel Pușcaș și înștiințat de planurile de viitor ale echipei. Atacantul recunoaște că îi este teamă că nu își va găsi foarte ușor echipă, întrucât problema cu accidentarea va conta foarte mult.

”Am fost sunat de domnul Marcel Pușcaș, iar dânsul m-a anunțat că nu mi se va mai prelungi contractul pentru că eu o să revin abia în octombrie la echipă, atunci când voi începe alergările. Asta este situația, dar nu este deloc una plăcută pentru mine, mai ales că eu sunt în acest moment și accidentat. O să fie greu să îmi găsesc repede o altă echipă din cauza accidentării”, a spus Trabalka pentru Ediție.

  • Fotbalistul a fost cumpărat de ”FC U” Craiova vara trecută, de la Șoimii Lipova, pentru 50.000 de lei. Kevin Trabalka e unul dintre elevii lui Sandu Gaica de la generația 1996-1997 crescută la UTA. A avut șansa să debuteze în Liga a 2-a la numai 16 ani, chiar sub comanda lui Eugen Trică, după care a prins un transfer la Dinamo. A jucat în special la Liga a 3-a, dar a și debutat pe scena primului eșalon într-un meci cu Astra Ploiești.
  • După un împrumut de șase luni la FC Bihor, în Liga a 2-a, s-a transferat apoi la CSM Râmnicu Vâlcea, unde, însă, a suferit o accidentare ce l-a ținut mult timp departe de gazon. A revenit la Arad, în curtea UTA-ei, unde a jucat pentru foarte puțin timp doar pentru „satelitul” din Liga a 3-a.
  • Cariera și-a relansat-o la Șoimii Lipova, punând umărul la promovarea echipei în eșalonul trei. Stagiunea precedentă s-a încununat golgheter al seriei, cu 26 reușite, fiind ofertat de Campionii FC Argeș, CSM Reșița și Dunărea Călărași, de la nivelul ligii secunde, dar a ales să joace pentru U Craiova 1948 SA, tot în Liga 3.

Atacantul și-a rupt ligamentele încrucișate la începutul anului 

Kevin Trabalka trecuse cu bine peste operația suferită la ligamentele încrucișate, iar la sfârșitul lunii martie începuse perioada de recuperare. Fotbalistul spera să revină cât mai repede în programul normal al echipei, după ridicarea stării de urgență instituită din cauza coronavirusului. Problema medicală a atacantului de 23 de ani a apărut chiar înaintea plecării în cantonamentul din Antalya, la începutul acestui an. S-a accidentat într-un meci școală cu colegii.

Ulterior, a făcut un control medical amănunțit, dar doctorul nu i-a pus un diagnostic clar. A făcut, în cele din urmă, deplasarea în Turcia cu echipa lui Eugen Trică, dar a fost menajat. La revenirea în țară, a repetat controlul și a fost depistată ruptura de ligamente încrucișate.

În Antalya, ”FC U” Craiova l-a pierdut pentru o bună perioadă de timp și pe fundașul Costinel Gugu, căpitanul echipei, accidentat la mână.

Recuperarea trebuie să o fac cu mare grijă, deoarece la recidivă recuperarea este un pic mai complicată. Eu am mai fost operat o dată la acest genunchi și trebuie să fiu acum foarte atent. Nu vă pot să vă spun când aș putea să revin pe teren pentru că nici eu nu știu, dar în mod sigur o să revin mai puternic”, spunea Trabalka după intervenția chirurgicală din martie.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-incepe-pregatirea-ligii-2-trica-va-organiza-doua-cantonamente-dintre-care-unul-in-afara-romaniei-dar-asteapta-intariri-ce-transferuri-vor-fi-anuntate-in-perioada-ur-19135957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-se-desparte-de-inca-un-jucator-dupa-promovarea-in-liga-2-al-patrulea-decizia-clubului-l-a-surprins-nu-ma-asteptam-la-aceast-adecizie-plec-cu-o-oarecare-tris-19135297

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-continua-sa-faca-remanieri-de-lot-dupa-ce-a-promovat-in-liga-2-a-renuntat-la-al-treilea-fotbalist-in-decurs-de-cateva-zile-19134598

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-solicita-in-mod-public-autoritatilor-locale-sa-o-lase-sa-joace-pe-ion-oblemenco-adrian-mititelu-anunta-ca-obiectivul-echipei-e-promovarea-in-liga-1-19134400

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2020, 12:01 Liga 3
Pe aceeași temă