Veste importantă pentru fanii „FC U” Craiova: Kevin Trabalka a trecut cu bine peste operație. Promisiunea atacantului: „Revin mai puternic”

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2020, 11:29 Liga 3

Kevin Trabalka (23 de ani), atacantul echipei U Craiova 1948 SA, a trecut cu bine peste operația suferită la ligamentele încrucișate, iar acum a început perioada de recuperare. Fotbalistul speră să revină cât mai repede în programul normal al echipei, după ridicarea stării de urgență instituită din cauza coronavirusului, pentru a putea să-și ajute echipa să promoveze în Liga 2.

Trabalka le-a transmis fanilor, de pe patul de spital, că se va întoarce într-o formă fizică foarte bună, peste nivelul arătat în toamnă.

„Acum sunt acasă, la Arad. Joi am scăpat de cârje și urmez recuperarea aici în oraș. Le mulțumesc frumos tuturor celor care s-au interesat de mine după operație, colegilor mei, suporterilor, antrenorilor, la toată lumea. Am fost căutat după operație și de domnul Adrian Mititelu. Am convenit cu dânsul să încep recuperarea aici, la mine în oraș. Voi merge la o clinică foarte bună.

Recuperarea trebuie să o fac cu mare grijă, deoarece la recidivă recuperarea este un pic mai complicată. Eu am mai fost operat o dată la acest genunchi și trebuie să fiu acum foarte atent. Nu vă pot să vă spun când aș putea să revin pe teren pentru că nici eu nu știu, dar în mod sigur o să revin mai puternic”, a spus Trabalka pentru site-ul ediție.ro.

S-a accidentat înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya

Problema medicală a atacantului de 23 de ani a apărut chiar înaintea plecării în cantonamentul din Antalya, la începutul acestui an. S-a accidentat într-un meci școală cu colegii. Ulterior, a făcut un control medical amănunțit, dar doctorul nu i-a pus un diagnostic clar. A făcut, în cele din urmă, deplasarea în Turcia cu echipa lui Eugen Trică, dar a fost menajat. La revenirea în țară, a repetat controlul și a fost depistată ruptura de ligamente încrucișate.

În Antalya, „FC U” Craiova l-a pierdut pentru o bună perioadă de timp și pe fundașul Costinel Gugu, căpitanul echipei, accidentat la mână.


Așa arată genunchiul lui Trabalka după operație

Cine e Kevin Trabalka

Fotbalistul a fost cumpărat de „FC U” Craiova vara trecută, de la Șoimii Lipova, pentru 50.000 de lei. Kevin Trabalka e unul dintre elevii lui Sandu Gaica de la generația 1996-1997 crescută la UTA. A avut șansa să debuteze în Liga a 2-a la numai 16 ani, chiar sub comanda lui Eugen Trică, după care a prins un transfer la Dinamo. A jucat în special la Liga a 3-a, dar a și debutat pe scena primului eșalon într-un meci cu Astra Ploiești.

După un împrumut de șase luni la FC Bihor, în Liga a 2-a, s-a transferat apoi la CSM Râmnicu Vâlcea, unde, însă, a suferit o accidentare ce l-a ținut mult timp departe de gazon. A revenit la Arad în curtea UTA-ei, unde a jucat pentru foarte puțin timp doar pentru „satelitul” din Liga a 3-a.

Cariera și-a relansat-o la Șoimii Lipova, punând umărul la promovarea echipei în eșalonul trei. Stagiunea precedentă s-a încununat golgheter al seriei, cu 26 reușite, fiind ofertat de FC Argeș, CSM Reșița și Dunărea Călărași, de la nivelul ligii secunde, dar a ales să joace pentru U Craiova 1948 SA, tot în Liga 3.

Foto: FC Universitatea Craiova și Ediție

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2020, 11:29 Liga 3
Pe aceeași temă