”FC U” Craiova se desparte de încă un fotbalist. Fundașul care a trecut și pe la Dinamo va fi lăsat liber de contract din vară

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 30 May. 2020, 17:45 Actualizat: 30 May. 2020, 17:26 Liga 3
”FC U” Craiova se desparte de încă un fotbalist. Fundașul care a trecut și pe la Dinamo va fi lăsat liber de contract din vară

U Craiova 1948 SA continuă să facă schimbări la nivelul lotului pentru pregătirea sezonului următor, când va evolua în Liga 2. După ce oltenii au anunțat vineri despărțirea de atacantul Claudiu Dragu (28 de ani), sâmbătă au precizat că vor mai renunța la un fotbalist, la fundașul stânga Constantin Grecu (31 de ani). La fel ca și în cazul vârfului, înțelegerea dintre Grecu și ”FC U” Craiova expiră în luna iunie a acestui an și nu va mai fi prelungită.

Constantin Grecu nu a evoluat deloc în ultima perioadă 

Potrivit Ediție.ro, clubul a încercat de mai mult timp să rezilieze contractul cu apărătorul, dar cele două părți nu au ajuns la un consens. Constantin Grecu a semnat cu U Craiova 1948 SA în vara lui 2018, dar nu a evoluat foarte mult în această perioadă. După numirea lui Eugen Trică pe banca tehnică a oltenilor, în mai 2019, fundașul nu a mai prins nici măcar un minut și nu a mai făcut parte din lotul echipei, nefiind coptat în cantonamentele din Austria și Turcia.

 

  • Constantin Grecu s-a născut în Craiova și a făcut primii pași în fotbal la Școala Gică Popescu. Ulterior, el a jucat pentru EMC Rovinari, Pandurii Târgu Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea, ”U” Cluj, Petrolul, Dinamo și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. La nivelul primei ligi are peste 140 de meciuri, iar cea mai importantă performanță a fost înregistrată în sezonul 2012-2013. La acea vreme se afla la Petrolul și a pus umărul la cucerirea Cupei României.

”FC U” Craiova a fost deja desemnată campioană în Seria 4 a Ligii 3. Conform deciziei Federației Române de Fotbal, eașonul al treilea fotbalistic se suspendă definitiv în acest sezon, acolo unde liderul are un avans de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată. În Seria 4, ”FC U” conducea clasamentul cu 42 de puncte, în timp ce a doua clasată, Șoimii Lipova, avea doar 29.

Situația se repetă doar în Seria 1, acolo unde Aerostar Bacău a terminat cu un avans de șapte puncte peste locul secund, Foresta Suceava. În restul seriilor vor avea loc meciuri de baraj în dublă manșă: Unirea Slobozia – Mostiștea Ulmu (Seria 2); Progresul Spartac – CSM Slatina (Seria 3); Fotbal Comuna Recea – Minaur Baia Mare (Seria 5).

Foto: FC Universitatea Craiova 1948

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 30 May. 2020, 17:45 Actualizat: 30 May. 2020, 17:26 Liga 3
Pe aceeași temă