”FC U” Craiova continuă să facă remanieri de lot după ce a promovat în Liga 2. A renunțat la al treilea fotbalist în decurs de câteva zile

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2020, 18:50 Liga 3
”FC U” Craiova continuă să facă remanieri de lot după ce a promovat în Liga 2. A renunțat la al treilea fotbalist în decurs de câteva zile

”FC U” Craiova continuă să facă schimbări la nivelul lotului. După ce oltenii, recent promovați în Liga 2, au anunțat că nu mai prelungesc înțelegerile jucătorilor Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani) și Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), ale căror contracte expiră în iunie, clubul din Bănie a reziliat înțelegerea cu unul dintre portari. Claudiu Chindriș (21 de ani) nu va mai continua la U Craiova 1948 SA în eșalonul secund.

Claudiu Chindriș: ”Au fost doi ani în care m-am format ca jucător și ca om!”

Fotbalistul a fost cel care a recunoscut că a căzut la comun acord cu clubul, ca înțelegerea să nu mai continue și pentru sezonul următor. Le urează baftă colegilor săi și să îndeplinească obiectivul trasat de conducere, promovarea în Liga 1, după un singur sezon petrecut în Liga 2.

”Da! Am reziliat contractul. Le mulțumesc suporterilor pentru clipele minunate petrecute la această echipă frumoasă! Au fost doi ani în care m-am format ca jucător și ca om! Vreau să le urez baieților și comducerii mult succes pe mai departe în Liga a 2-a!”, a spus Claudiu Chindriș, pentru Ediție.

”FC U” Craiova a anunțat că va avea un buget de două milioane de euro pentru sezonul următor 

Este de așteptat ca U Craiova 1948 SA să anunțe în perioada următoare și câteva veniri importante. Conform declarațiilor oferite de conducerea clubului oltean, pretențiile sunt mari încă din sezonul 2020-2021, când își dorește să se lupte la primele locuri în Liga 2 și să promoveze cât mai repede în prima divizie. Bugetul pe care Adrian Mititelu îl va pune la dispoziție pentru îndeplinirea obiectivului este, potrivit președintelui Marcel Pușcaș, de aproximativ două milioane de euro.

Pușcaș a spus că valoarea echipei se va vedea în stagiunea următoare, pentru că e de părere că în Liga 3, ”FC U” Craiova s-a ridicat cu mult peste nivelul echipelor din Seria 4, pe care a câștigat-o la pas. Avansul față de următoarea clasată, Șoimii Lipova, a fost de 14 puncte. Nivelul la Liga 2 va fi mult mai ridicat, iar echipa pregătită de Eugen Trică va încerca să aducă fotbaliști care pot ridica valoarea lotului.

”Universitatea Craiova se ridica peste nivelul Ligii a 3-a. Este un club mare, care a scos jucători pentru echipa națională. Este un proiect serios, un proiect care beneficiază de un buget bun. Există un scop, un țel și un număr impresionant de suporteri. Avem în jur de 2 milioane de euro, un milion și jumătate de euro buget pentru Liga 2. Nu este o sumă mică, mai ales că ea provine din buzunarul unui singur om. Nu suntem beneficiarii încă, la nivelul Ligii a 2-a, a unor sume impresionante din drepturile TV. Sunt aproape insignifiante sumele provenite din drepturi TV la Liga a 2-a. Problema este că nu joacă banii”, spunea Marcel Pușcaș la ProSport LIVE.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2020, 18:50 Liga 3
Pe aceeași temă