Concordia Chiajna, victorioasă în amicalul cu Metaloglobus. Jocul a fost decis de un autogol

Marius ANGHEL 15 Feb. 2021, 11:37 Liga 2

Concordia Chiajna a câștigat la limită, cu 1-0, meciul amical disputat sâmbătă, pe teren propriu, cu colega de campionat Metaloglobus București, formație care stă mult mai bine în clasament și își propune promovarea în Liga 1 în această vară.

  • Pentru ambele echipe, acest test a fost ultimul desfășurat înainte de reluarea campionatului Ligii 2, cu etapa a 16-a, care se va produce de joi, 18 februarie, și va ține până marți, 23 februarie.

Concordia a rămas neînvinsă în șase amicale disputate, în trei dintre ele obținând remize, în timp ce Metaloglobus a pierdut al patrulea joc dintre cele șase desfășurate în această iarnă, în două câștigând.

Metaloglobus a fost mai bună, dar a pierdut. Concordia s-a impus printr-un autogol

Partida desfășurată sâmbătă pe terenul sintetic al stadionului Concordia din Chiajna a fost adjudecată cu 1-0 de echipa antrenată de Claudiu Niculescu. Singurul gol al jocului a venit în minutul 12, în urma unui autogol picat la un șut al lui Marius Dumitru din interiorul careului.

Cu toate că a dominat partida, fiind superioară în joc Concordiei, Metaloglobus nu a putut marca, astfel că la final a trebuit să se recunoască învinsă.

Concordia Chiajna: Chesneau – Ct. Alexe, Marc, Bg. Manole, Cherecheș – M. Dumitru, Al. Lazăr, Biceanu, Ciucureanu – Llullaku, Hergheligiu
Au mai intrat jucat: C. Lungu – Borța, L. Ion, Cocoș, Butoiu, M. Mihalcea, Gab. Deac
Antrenor: Claudiu Niculescu

Metaloglobus a început în formula: Gavrilaș – Iul. Ciobotariu, Andr. Lungu, D. Lung, Sava, Al. Coman, Mino Sota, Andr. Florescu, Cl. Herea, Ov. Herea, Potecea
Antrenor: Gabriel Manu

Concordia joacă la Recea, Metaloglobus întâlnește Petrolul la Ploiești

Pentru cele două echipe urmează primul meci oficial în 2021. Concordia Chiajna joacă sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00, în deplasare la Fotbal Comuna Recea, iar Metaloglobus București o întâlnește tocmai marți, 23 februarie, de la ora 19:00, pe Petrolul, pe ”Ilie Oană”.

Concordia ocupă locul 17 în Liga 2 după 15 etape, cu 15 puncte acumulate în 15 meciuri, iar Metaloglobus se află pe poziția a 7-a, cu 22 de puncte strânse în 14 partide.

  • În această perioadă de pregătire de iarnă, Concordia Chiajna a mai disputat amicale cu CS Tunari (1-1), Unirea Slobozia (1-1), FC Viitorul 2 (3-0), Progresul Spartac (2-2) și Dinamo 2 (2-0).
  • De partea cealaltă, Metaloglobus a jucat amicale cu CS Tunari (5-1), în țară, Tom Tomsk (liga 2 Rusia, 0-2), Dnipro-1 (prima ligă Ucraina, 1-4) și Irtysh Omsk (liga 2 Rusia, 1-2), în cantonamentul din Antalya, și cu FCSB 2 (2-1), după revenirea din Turcia.

Foto: Concordia Chiajna și Liga2.ro

https://liga2.prosport.ro/seria-1/planurile-concordiei-chiajna-pentru-promovarea-in-liga-1-s-au-mutat-deja-pentru-sezonul-urmator-claudiu-niculescu-asta-e-obiectivul-acum-ilfovenii-simt-insa-vantul-retrog-19169602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-turris-oltul-retrogradata-in-ultima-liga-din-teleorman-insa-situatia-rezultatelor-inregistrate-in-liga-2-ramane-in-aer-uitata-de-comisia-de-disciplina-si-etica-a-frf-ce-19169512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-se-reia-in-2021-la-data-de-18-februarie-cu-un-meci-la-timisoara-si-cu-o-echipa-in-minus-programul-etapei-a-16-a-19169314

 

 

Marius ANGHEL 15 Feb. 2021, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă