Metaloglobus, pradă ușoară pentru Dnipro-1! Bucureștenii le transmit ucrainienilor multă baftă

Marius ANGHEL 03 Feb. 2021, 13:32 Liga 2
Metaloglobus, pradă ușoară pentru Dnipro-1! Bucureștenii le transmit ucrainienilor multă baftă

Metaloglobus a pierdut la scor al doilea amical desfășurat pe perioada cantonamentului pe care îl efectuează în Turcia, în Antalya. De această dată, echipa lui Gabriel Manu a cedat cu 1-4 jocul cu Dnipro-1, ultima clasată, locul 14, din prima ligă a Ucrainei.

Golul de onoare al echipei lui Manu, reușit din penalty, în ultimele minute

După prima repriză, scorul a fost unul la o diferență de neprezentare, 3-0 pentru ucrainieni, care au marcat prin Vagner Goncalves (13), Kostiantyn Domaratskyi (28) și Ehor Yarmolyuk (29). În partea a doua, Dnipro-1 a mai înscris o dată prin Domaratskyi, pe final, în minutul 78, pentru ca golul de onoare al bucureștenilor să fie reușit din penalty de Herea, în minutul 84, informează ucrainienii. Cel mai probabil a marcat Ovidiu, fiindcă el execută loviturile de pedeapsă.

În minutul 68, Mihai Potecea a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, însă Metaloglobus a putut introduce pe teren un al jucător.

Ucranienii au relatat tot ce s-a întâmplat în acest amicat într-o amplă cronică postată pe site-ul oficial.

Metaloglobus urează multă baftă adversarilor

De partea cealaltă, Metaloglobus a anunțat doar scorul din acest amical în care denumirea echipei pe care a întâlnit-o este anunțat greșit. FC Dnipro, echipă care în trecut a evoluat și în cupele europene, s-a desființat din 2019. Clubul bucureștean nu a comunicat nici măcar marcatorul singurului ei gol, însă ne informează că se bucură că nu are accidentați, că a fost un meci cu fair-play și că le urează adversarilor multă baftă.

Următorul amical al bucureștenilor este cu Irtysh (locul 15 în liga a doua din Rusia), astăzi după-amiază, în timp ce Dnipro-1 o întâlnește tot azi și pe Buducnost Podgorica (locul 1 în prima ligă din Muntenegru).

Metaloglobus a mai disputat două meciuri amicale în acest an: 5-1 cu CS Tunari, în țară, și 0-2 cu Tom Tomsk (locul 21 din 22 în liga a doua din Rusia), în Antalya.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-pierdut-primul-amical-din-cantonamentul-din-turcia-cu-rusii-de-la-tom-tomsk-bucurestenii-mai-au-programate-alte-patru-teste-in-antalya-19167241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-decolat-catre-cantonamentul-din-turcia-cu-doi-jucatori-noi-un-atacant-african-si-un-fost-jucator-al-petrolului-cele-mai-recente-transferuri-19166418

Marius ANGHEL 03 Feb. 2021, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă