Metaloglobus a pierdut și testul cu rușii de la Irtysh Omsk | VIDEO

Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 14:39 Liga 2
Metaloglobus a pierdut și testul cu rușii de la Irtysh Omsk | VIDEO

Moralul jucătorilor echipei Metaloglobus are din ce în ce mai mult de suferit de pe urma amicalelor disputate în cantonamentul din Turcia. Trei înfrângeri în tot atâtea meciuri au înregistrat până acum în Antalya băieții lui Gabriel Manu.

Două eșecuri în aceeași zi pentru Metaloglobus în Antalya. ”Bravo băieți!”

Dacă ieri de dimineață trupa bucureșteană pierdea cu 1-4 jocul cu Dnipro-1, ultima clasată din prima ligă a Ucrainei, pe seară, Ovidiu Herea și compania au încasat-o și de la Irtysh Omsk, locul 15 din 22, după 26 de etape, în liga a doua din Rusia.

Nici de această dată Metaloglobus nu își informează suporterii cu un minim de detalii importante din cadrul echipei, ca de exemplu jucătorii utilizați, continuând să aibă mesaje ”pozitive”, care să includă cuvinte ca familie, motivare, unire sau progres.

”Meciul amical cu Irtysh Omsk echipa din Rusia, Liga 2 s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru adversari. A fost un meci cu multă energie! Bravo băieți!”, a anunțat Metaloglobus pe pagina sa de Facebook.

  • Din poza postată de club, din primul ”11” al Metaloglobusului fac parte mulți jucători tineri. Alexandru Coman, George Caramalău și noua achiziție Aguinaldo sunt cei cu experiență mai multă.

Cu Irtysh Omsk, toate golurile au fost date în prima repriză

În schimb, Irtysh Omsk dovedește mult mai mult profesionalism și respect pentru fanii ei. Pe site-ul oficial anunță jucătorii utilizați pe toată durata partidei, în prima și a doua repriză, marcatorii și fazele golurilor. Spune și când are următorul amical, dar afizează și un top al golgheterilor echipei în aceste jocuri de pregătire.

”Toate evenimentele principale ale meciului au avut loc înainte de pauză. În minutul 7, Irtysh a deschis scorul prin Ivan Korshunov. Echipa din România i-a luat doar două minute pentru a reveni. Golul victoriei cu Metaloglobus a venit în minutul 40 și a fost marcat de Vadim Steklov”, a anunță Irtysh.

Metaloglobus a mai disputat trei meciuri amicale în acest an: 5-1 cu CS Tunari, în țară, 0-2 cu Tom Tomsk (locul 21 din 22 în liga a doua din Rusia) și 1-4 cu Dnipro-1 (ultima clasată, locul 14, din prima ligă a Ucrainei), în Antalya.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-prada-usoara-pentru-dnipro-1-bucurestenii-le-transmit-ucrainienilor-multa-bafta-19167897

Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă