Concordia și Unirea Slobozia au remizat într-un amical disputat la Chiajna. Marcatorul ialomițenilor a fost apoi eliminat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2021, 10:52 Liga 2
Concordia și Unirea Slobozia au remizat într-un amical disputat la Chiajna. Marcatorul ialomițenilor a fost apoi eliminat

Concordia Chiajna și Unirea Slobozia au încheiat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, un meci amical disputat pe stadionul trupei ilfovene. S-au întâlnit ocupantele locurilor 17, respectiv 19 în Liga 2 după 15 etape, ambele cu câte 15 puncte acumulate până acum, însă ialomițenii având un meci mai puțin disputat.

Pentru echipa lui Claudiu Niculescu a înscris Andrei Hergheligiu, în timp ce pentru cea a lui Adrian Mihalcea a punctat Constantin Toma, dintr-un penalty.

  • În campionat, Concordia și Unirea au jucat în etapa a 2-a, pe terenul de iarbă din Complexul Sportiv din Chiajna, iar ilfovenii s-au impus cu 3-1, după ce ialomițenii deschiseseră scorul. Atunci au înscris Adrian Răduca (3), respectiv Azdren Llulaku (12), Andrei Hergheligiu (18) și Sergiu Arnăutu (22).

Andrei Hergheligiu și Constantin Toma au marcat în amicalul dintre Concordia și Slobozia

Miercuri, 3 februarie, pe terenul sintetic al stadionului din Chiajna, în abia al doilea amical disputat în 2021 de Concordia, echipa lui Claudiu Niculescu a obținut același rezultat pe care îl înregistrase și cu CS Tunari. Prima repriză a fost una fără goluri, însă debutul părții secunde a adus și reușita care deschidea scorul.

În minutul 49, Andrei Hergheligiu a finalizat cu un șut din interiorul careului mare. Egalarea s-a produs în minutul 70, după ce Cherecheș a comis un henț în propriul careu, iar Unirea a primit penalty. A executat căpitanul Constantin Toma.

Altă fază importantă s-a produs în minutul 82, când, după un fault din postura de ultim apărător, Toma a fost eliminat.

Concordia Chiajna: Al. Costache – Borța, Marc, L. Ion, Oanea, Diogo Rosado, Al. Lazăr, M. Mihalcea, M. Dumitru, Gab. Deac, Llullaku
După pauză au mai intrat: Chesneau – Bg. Manole, Ct. Alexe, Cherecheș, Biceanu, Cocoș, Hergheligiu, Ciucureanu, Rob. Lică
Antrenor: Claudiu Niculescu

Unirea Slobozia: Gurău – Rob. Ghiță, Gab. Lazăr, Ibrian, C-tin. Toma – Bg. Vasile, Trașcu, Bg. Danciu, Trucă – Afalna, Ad. Moldovan
După pauza au evoluat: Poiană – Rob. Ghiță, Al. Dinu, Ozkara, Fl. Bălan – Vl. Suciu, Mih. Lemnaru, M. Ciobanu, Ad. Moldovan – Mih. Adăscăliței, Mih. Năstase
Antrenor: Adrian Mihalcea

Al doilea amical pentru Concordia, al șaselea pentru Unirea

În precedentul amical disputat în această pregătire de iarnă, unicul de altfel, Concordia Chiajna a remizat la scorul de 1-1 și cu CS Tunari (Liga 3).

Urmatorul test al echipei pregătite de Claudiu Niculescu se va desfășura sâmbătă, 6 februarie, de la ora 13:00, pe stadionul din Chiajna, cu FC Viitorul 2 (Liga 3), iar apoi va mai întâlni Progresul Spartac (10 februarie) și Metaloglobus București (13 februarie).

În schimb, Unirea Slobozia a jucat mai multe amicale până acum. A trecut cu 2-1 de Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), cu 3-0 de Recolta Gheorghe Doja (Liga 3), a cedat cu 0-3 în fața colegei Farul Constanța, a pierdut cu 1-4 cu Progresul Spartac (Liga 3) și a învins-o cu 2-0 pe Dinamo 2 (Liga 3).

Meciul cu Concordia a fost al patrulea joc amical disputat pe perioada cantonamentului pe care l-a efectuat la Snagov și Izvorani.

Foto: Concordia Chiajna

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2021, 10:52 Liga 2
Pe aceeași temă