Concordia Chiajna a remizat cu CS Tunari în ultima zi a cantonamentului efectuat pe plan local. VIDEO | Concluziile lui Claudiu Niculescu și noul venit în stafful tehnic

Marius ANGHEL 29 Jan. 2021, 17:42 Liga 2

Concordia Chiajna a încheiat astăzi, 29 ianuarie, cantonamentul centralizat efectuat în ultima perioadă la baza proprie cu un amical contra echipei de Liga 3 CS Tunari. ”Vulturii” verzi au remizat la scorul de 1-1 cu trupa clasată pe locul 5 în Seria a 4-a, iar antrenorul Claudiu Niculescu a tras o scurtă concluzie.

  • În urmă cu nouă zile, CS Tunari era învinsă cu 5-0 de Universitatea Cluj, colega Concordiei în Liga 2.

1-1 în amicalul dintre Concordia Chiajna și CS Tunari, cu ambele goluri marcate în prima repriză

Golurile din amicalul dintre Concordia Chiajna și CS Tunari au fost reușite în prima repriză, după cum anunță echipa din Liga 2 pe pagina sa de Facebook.

Tânărul mijlocaș Bogdan Piper (19 ani) a deschis scorul pentru formația lui Claudiu Niculescu în minutul 26, în timp ce pentru divizionara a treia a punctat tehnicul Valentin Ghenovici (27 de ani), în minutul 36. Acesta din urmă, fost jucător mai multe sezoane la Metaloglobus, în Liga 3 și Liga 2, s-a despărțit de curând de CSM Focșani, unde mergea în vara trecută și unde, din câte se pare, nu s-a acomodat. Mijlocașul bucureștean a semnat acum cu CS Tunari.

Concordia Chiajna cu CS Tunari: C. Lungu – Ct. Alexe, Marc, Bg. Manole, Cherecheș – M. Dumitru, Al. Lazăr, Piper – Biceanu, Hergheligiu, Llullaku. După pauză au mai intrat: Al. Costache – Borța, L. Ion, Oanea, Diogo Rosado, M. Mihalcea, Gab. Deac și Ciucureanu.

Ștefan Odoroabă a aliniat pentru CS Tunari următorul prim ”11”: Isvoranu – Ciortan, Tudose, Iordache, Oșca, Barabaș, Popa, Teodorescu, Gheorghe, Ghenovici, Neg.

Claudiu Niculescu: ”Va trebui să reglăm în special partea tactică”

După jocul cu CS Tunari, primul amical din 2021, antrenorul Claudiu Niculescu a tras concluzii despre cantonamentul efectuat în ultimele două săptămâni, cât și despre evoluția jucătorilor săi din acest test.

”A fost un test util, având în vedere că venim după 12 zile de cantonament. Practic, aceasta a fost ultima zi de cantonament. N-am arătat așa cum mi-aș dori, pentru că mai avem foarte mult de lucrat, în special din punct de vedere tactic. A fost un cantonament destul de lung, am încărcat bateriile, de aceea s-a și văzut o ușoară oboseală, dar a fost un test util, un antrenament bun. Va trebui ca în zilele următoare să reglăm ceea ce avem de reglat, și aici mă refer în special la partea tactică”, a spus Niculescu, care a preluat echipa ilfoveană la începutul acestui an.

Pentru Concordia Chiajna, următorul amical are loc în data de 3 februarie, cu colega de campionat Unirea Slobozia. Ulterior, ilfovenii joacă împotriva echipelor Viitorul Constanța 2 (6 februarie), Progresul Spartac (10 februarie) și Metaloglobus București (13 februarie).

”Urmează o perioadă la fel de grea. Vom avea meciuri amicale din trei în trei zile. Atât s-a putut astăzi, dar sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine, pentru că mai avem ceva timp până reluăm sezonul. Trebuie să muncim și mai mult decât am făcut-o până în acest moment.

Cam astea sunt primele concluzii după meciul de astăzi. Am și ratat multe ocazii, în special în repriza secundă. Din păcate, o greșeală pe care am făcut-o în prima repriză ne-a costat. Țin foarte mult la acest lucru, să nu oferim noi mingea adversarului. Din păcate, am făcut-o în prima repriză și ne-a costat. Dar pun asta pe lipsa lucidității, din cauza faptului că a fost un cantonament destul de lung, cu o încărcătură fizică destul de mare și trebuie să fim mult mai atenți pe viitor și să eliminăm aceste greșeli pe care le-am făcut”, a mai declarat Niculescu.

Concordia s-a despărțit și de grecul Christos Intzidis (28 de ani), utilizat în opt meciuri în acest sezon.

Lucian Turcu, preparator fizic la Concordia Chiajna

Altfel, Claudiu Niculescu și-a completat stafful tehnic cu un preparator fizic. E vorba despre Lucian Turcu (34 de ani, foto, în dreapta, alături de directorul sportiv Cristian Bălașa), venit de la Universitatea Cluj.

Acesta să alătură antrenorilor secunzi Cornel Dobre și Viorel Ferfelea și antrenorului de portari Florin Matache.

Foto: Ilfov Sport și Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 29 Jan. 2021, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă