Trică a condus și antrenamentul de azi, jucătorii și suporterii fac zid în jurul său

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 18:25 Seria 2
Trică a condus și antrenamentul de azi,** jucătorii și suporterii fac zid în jurul său

Dimineață liniștită în Calea Aurel Vlaicu. Eugen Trică și-a văzut de treabă la ultima ședință de pregătire înainte de meciul cu Reșița, dar asta și pentru că Adrian Marțian nu ajunsese încă la Arad. Oricum, situația se anunță incendiară și asta pentru că taberele s-au delimitat deja și fiecare nu pare să lase de la ea.

În primul rând, jucătorii au hotărât în vestiar că-și vor susține antrenorul orice ar fi, fiind dispuși să meargă până la refuzul de a intra pe teren cu reșițenii. Ei se bazează și pe sprijinul necondiționat al galeriei „textiliste”, care își vor asuma o posibilă grevă și chiar pierderea meciului cu bănățenii la „masa verde”. Pe lângă asta, Eugen Trică rămâne ferm pe poziție, adică va pleca doar în cazul va încasa clauza de 10 mii de euro din partea lui Marțian. Dacă ar fi să aleagă, fostul mijlocaș ar renunța la bani numai să-și continue treaba pe banca UTA-ei.

Însă, patronul arădenilor e decis să producă schimbarea, numindu-l pe Ioan Tătăran antrenor principal. Marea problemă a lui Marțian este că nu mai are timpul fizic să-l „ungă” cu acte în regulă tehnician pe Tătăran și singurul care poate să stea pe bancă mâine este chiar Trică. Pentru asta, „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu încearcă să-și convingă șeful să nu mai facă „valuri” la nici 24 de ore rămase până la primul fluier al partidei cu Metalul Reșița. Și, eventual, întâlnirea decisivă cu Trică să aibă loc de abia sâmbătă, la orele după-amiezii. Ziua se anunță lungă și grea în curtea Campioanei Provinciei.

Bîrză revine în lot, Monac și Tabără rămân accidentați, Dumitru – la juniori

Deși a fost amenințat încă de miercuri cu schimbarea, Eugen Trică a condus ambele antrenamente înainte de disputa cu reșițenii. Implicit, tehnicianul a alcătuit și lotul pentru meciul de sâmbătă dimineață și a efectuat o singură schimbare – și aceea, forțată – față de confruntarea de la Slatina. George Neagu este din nou suspendat, iar în locul său a apărut un alt „veteran”. Dacian Bîrză fusese și el trimis pe margine pentru cumul de „galbene”, iar acum e din nou apt de joc. Veștile din infirmerie nu sunt prea bune, în sensul că Zaluschi, Monac, Țabără și Marcu acuză încă accidentări și rămân în tribune. În fine, Robert Dumitru, dar și columbianul Ospina, au fost trimiși de Trică să se pregătească cu Sandu Gaica la juniori.

Așadar, începând cu ora 14, în cantonamentul de la Hotel As au intrat următorii fotbaliști: Horvat, Lăzăreanu – Zanardini, Oltean, Sidney, Ardelean, Bîrză, Roman, Popescu, Medina, Stan, Moreno, Surugiu, Firțulescu, Apostu, Sălăjan, Tecsi și Trabalka. În această după-amiază, dacă Marțian nu va agita apele, utiștii se vor odihni și vor viziona un film la Mall.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 18:25 Seria 2
Pe aceeași temă