Cristian Popovici nu continuă la CSM Bacău. Echipa din Liga 3 și-a prezentat noul antrenor, unul care tocmai a promovat în acest eșalon

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 17:30 Liga 3
Cristian Popovici nu continuă la CSM Bacău. Echipa din Liga 3 și-a prezentat noul antrenor, unul care tocmai a promovat în acest eșalon

CSM Bacău va aborda sezonul următor al Ligii 3 cu alt antrenor! Cristian Popovici, un ”principal” cu foarte multă experiență, nu va continua la clubul din Bacău, alături de care nu a reușit să prindă barajul pentru promovarea în Liga 2 în stagiunea trecută, terminând play-off-ul Seriei 1 din Liga 3 pe locul 3, la trei puncte de locul 2, FC Bacău.

Astfel, antrenorului nu i-a fost prelungit contractul, scadent la finalul lunii iunie, iar CSM Bacău a decis să meargă pe mâna lui Andrei Întuneric (35 de ani), cel care a promovat formația CSM Adjud în Liga 3 la finalul sezonului recent încheiat de Liga 4.

CSM Bacău nu continuă cu Cristian Popovici. Are un nou antrenor, Andrei Întuneric

Deși nu s-a anunțat motivul pentru care nu s-a continuat colaborarea cu Cristian Popovici, e posibil ca la mijloc să fie și acele probleme financiare pe care clubul le-a tot semnalat pe parcursul sezonului trecut. De altfel, chiar și antrenorul spunea că situația era una complicată și că era nevoie de mai mulți bani pentru ca echipa să nu fie afectată de restanțe salariale și așa mai departe.

Andrei Întuneric este un fost fotbalist cunoscut la nivelul Bacăului și al regiunii geografice respective, el evoluând pentru SC Bacău și FCM Bacău de-a lungul carierei, printre alte echipe.

Bun venit, Andrei Întuneric!

Noul antrenor al echipei noastre de fotbal este Andrei Întuneric (35 ani), fost jucător bine-cunoscut al Bacăului. Ca fotbalist, el a evoluat în L2 și L3 pentru SC Bacău, FCM Bacău și CSM Roman. Ca antrenor, iată că a izbutit, chiar în acest an, s-o promoveze pe CSM Adjud în L3!

Andrei Întuneric îl înlocuiește pe Cristi Popovici, căruia i-a expirat contractul în această vară. Cu această ocazie, CSM Bacău îi mulțumește pentru colaborare lui Cristi Popovici, îl felicită pentru rezultatele reușite și îi urează mult succes pe mai departe.

În curând, clubul nostru va semna contractul și cu managerul secției de fotbal”, a transmis CSM Bacău în privința lui Andrei Întuneric (foto articol).

Andrei Întuneric va trebui să refacă lotul în mare măsură

Andrei Întuneric a venit cu mult entuziasm la CSM Bacău, dar nu a anunțat concret care va fi obiectivul, dacă va putea fi atacată promovarea în Liga 2, aspect pe care nu l-a precizat nici clubul în informațiile transmise în comunicatul de prezentare al antrenorului.

”Vin la CSM cu gândul de a construi ceva trainic pentru Bacău. Îmi propun să găsim un nucleu de jucători pe care să ne bazăm un timp mai îndelugat și în jurul căruia să aducem cât mai mulți copii băcăuani și, totodată, îmi doresc ca, prin jocul și rezultatele echipei, să aducem cât mai mulți spectatori la stadion”, a transmis noul antrenor al băcăuanilor, conform Deșteptarea.

Sursa citată notează faptul că o parte importantă din fotbaliștii care au evoluat la CSM Bacău în sezonul trecut va pleca, astfel că lotul va fi reconfigurat în mare măsură.

Foto: CSM Bacău

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 17:30 Liga 3
Pe aceeași temă