Mazilu înscrie pentru o nouă victorie

Mazilu înscrie pentru o nouă victorie

CS Mioveni continuă seria meciurilor de pregătire bune cu Claudiu Niculescu pe bancă. Galben-verzii au obținut o nouă victorie în această vară, sâmbătă, în deplasare, la Urban Titu, în compania formației de Liga a III-a antrenate de Rică Neaga.    

Argeșenii s-au impus la limită, 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză de Mazilu din 11 m, la un penalti obținut de brazilianul Ayza. În afară de gol, galben-verzii au ratat o sumedenie de ocazii, pe lista celor care s-au evidențiat la acest capitol fiind Bălan (singur cu portarul de trei ori), Galan (de două ori), Năstăsie, Ayza, la două dintre faze mingea lovind și bara. Claudiu Niculescu a continuat să joace în formula 4-3-3 și probabil că așa va aborda și meciurile oficiale din campionat, el folosind acest sistem în mai toate partidele disputate în această vară.

La gazde au evoluat în acest joc și trei foști jucători de la Atletic Bradu pe care Neaga i-a avut elevi și în Argeș – Pîslaru, Ștefănescu și Cîrstea. De partea cealaltă, la oaspeți, pentru ultima jumătate de oră a intrat și fostul jucător al lui FC Argeș și al Vasluiului, Leonard Manole. În schimb, banca tehnică a echipei nu i-a folosit niciun minut pe Dragalina, Greu, Iordache, Șchiopu și Preda.

CS Mioveni a jucat în prima repriză în următoarea formulă: Popescu – Cotigă, Calvin, Rada, Edi Stoica – Răuță, Biceanu, Galan – Mazilu, Năstăsie, Ayza. După pauză pe teren s-au aflat: Croitoru – Bogdan Stancu, Negoiță, Bogdan Stoica, Cătălin Stan – Alin Popa, Răuță, Mîrzeanu, Biceanu, Ayza – Nilă, pentru ca pe parcursul acestei reprize să mai intre și Vintilă, Galan, Manole și Bălan.

Partida s-a desfășurat la Titu, pe unul din terenurile de la baza de pregătire a lui Urban.

Urban Titu – CS Mioveni 0-1 (0-1)
Mazilu (30)

Urban Titu: Iordan – Pîslaru, Ștefănescu, Avram, Mirescu – A. Stan -Corbu, Cârstea, Ivașcu, Rădescu – Petculescu. Au mai jucat: M. Mihai – Dicu, Butoi, Penescu, Neguț, Tudor, Militaru. Antrenor: Adrian Neaga.

CS Mioveni: Popescu – Cotigă, Calvin, Rada, Edi Stoica – Răuță, Biceanu, Galan – Mazilu, Năstăsie, Ayza. Au mai jucat: Croitoru – Bogdan Stancu, Negoiță, Bogdan Stoica, Cătălin Stan – Alin Popa, Mîrzeanu, Ayza – Nilă, Vintilă, Galan, Manole și Bălan

Telu Stancu: „Se vede o schimbare”

Președintele executiv al CS Mioveni, Constantin Stancu, a urmărit pe viu echipa și în acest joc disputat la Titu. Oficialul argeșean a rămas încântat de jocul pres­tat de elevii lui Claudiu Niculescu și spune că se vede clar o schimbare la echipă.

„A fost un joc reușit. S-au văzut niște lucruri foarte clare și în așezarea în teren, și în felul cum acționează băieții în joc, și în dinamica jocului. Ne-am creat și foarte multe ocazii și păcat că nu am reușit decât un singur gol. În afară de acesta, jucătorii au mai ratat 7 – 8 ocazii clare de gol. Se vede o schimbare foarte mare în jocul echipei noastre, în așezarea din teren și în felul cu evoluează echipa. Ce este foarte important e faptul că în afară de primul unsprezece, mă refer la cel care a intrat acum în prima repriză pe teren, avem jucători care pot să joace oricînd ca titulari. Există concurență pe posturi, și asta sigur va duce la reușită în timpul sezonului. Avem un lot în care nu știu dacă mai poate apărea ceva nou. Poate să fie vreun jucător foarte bun, pentru că altfel acesta este stabilit în proporție de 99%. Am discutat cu antrenorii în toată această perioadă, iar ei sunt mulțumiți de faptul că jucătorii s-au pregătit foarte bine și nu au fost probleme disciplinare, aspecte care sînt foarte importante în viața unei echipe. Fiecare jucător a încercat foarte mult să poată să fie titular”, a declarat, după meci, Telu Stancu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă