După Staicu, „viperele” vor să-l repună pe picioare și pe Albert Voinea: „Echipe din Portugalia și Olanda or să îl urmărească”

După Staicu,

Atacantul Albert Voinea a revenit la Vâlcea, din postura de jucător liber de contract. În sezonul 2012-2013, Voinea a fost împrumutat de la Pandurii la Damila, având un sezon excelent, cu 12 goluri. De atunci însă, atacantul a intrat într-un con de umbră, marcând un singur gol în ultimii doi ani, perioadă în care a evoluat rar pe la CS U Craiova, Metalul Reșița și Șoimii Pâncota.

„Am înțeles că Voinea este un jucător cunoscut aici, din perioada cât a jucat la Damila. Încercăm să îl punem pe picioare” a anunțat antrenorul Alex Pelici.

Impresarul jucătorului, Bogdan Mogardau, spune că va aduce scouteri din Portugalia și Olanda la meciurile CSM-ului pentru ca atacantul să fie urmărit și să aibă șansa să facă cât mai repede pasul într-un campionat mai puternic. „Voinea a semnat azi pe un an cu Vâlcea. Se întoarce în Zăvoi, de data asta ca jucător liber de contract. Aici a avut cele mai bune performanțe, a fost golgheterul campionatului la Damila, Pandurii însă nu i-a dat nicio șansă la Liga 1 și nici nu l-au lăsat să plece când a avut oferte. În perioada următoare, echipe din Portugalia și Olanda or să îl urmărească. O să aduc scouteri la meciurile CSM-ului”, a spus Bogdan Mogardau pentru Liga2.ro.

Dacă la capitolul veniri, ultimul sosit e un jucător, în schimb, la plecări îl putem trece pe preparatorul fizic Alex Ciobanu. Acesta a părăsit echipa pentru a da curs unei oferte din Oman.

Mâine, miercuri, de la ora 18:00, CSM Râmnicu Vâlcea va disputa primul amical al verii, în Zăvoi, cu CS Șirineasa.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă