Viitorul Pandurii, surpriza finalului de an în Liga 2! Albert Voinea spune cum s-a reușit să se termine pe loc de play-off

Andrei PASCU 06 Dec. 2023, 19:03 Liga 2
Viitorul Pandurii, surpriza finalului de an în Liga 2!  Albert Voinea spune cum s-a reușit să se termine pe loc de play-off

Viitorul Pandurii a fost surpriza ultimei runde din Liga 2 și din acest final de an, terminând 2023 pe locul 6 în clasament, poziție care duce în play-off. Gorjenii nu prea au fost băgați în seamă de adversare, nu li s-a dat importanță, dar au ajuns în rândul celor mai bune echipe din Liga 2

Albert Voinea, atacant în vârstă de 31 de ani, la Viitorul Pandurii din octombrie, a vorbit despre secretul succesului.

Viitorul Pandurii, surpriza finalului de an în Liga 2. Reacția atacantului Albert Voinea

Experimentatul ”vârf” a declarat că la Viitorul Pandurii s-a format un grup unit, iar filozofia antrenorului Călin Cojocaru a fost, la final de an, implementată și asimilată sută la sută de jucători. Așa se face că gorjenii termină anul pe locul 6, cu șanse foarte mari să prindă play-off-ul din Liga 2.

”Foamea” de performanță este un alt argument care i-a motivat pe gorjeni, după cum a declarat Albert Voinea. Atacantul are un gol în acest sezon de Liga 2, în chiar ultima rundă din 2023, 1-0 cu CSM Alexandria.

Ce am înțeles din anii petrecuți în Liga 2, chiar dacă au fost câteva experiențe și la Liga 1, când există spiritul de luptă, de foame și de încredere în colegi cred că sunt secretele succesului în Liga 2. Sunt mulți jucători care au cochetat cu Liga 1, care au făcut pasul de la Liga 1 la Liga 2 și nu au reușit să aibă aceleași performanțe.

Liga 2 e foarte grea! Puterea de muncă și ce ne-a insuflat domnul profesor, încrederea, foamea, dorința de a ne afirma, de a munci, bate calitatea. La Liga 2 nici nu avem cele mai bune terenuri, cele mai bune stadioane, nici nu e o calitate foarte bună, cu ce găsim în Liga 1.

Se egalizează valorile în Liga 2”, a spus Albert Voinea, citat de Radio Accent.

Viitorul Pandurii începe 2024 cu liderul CSC Șelimbăr

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 6-a în Liga 2 după 15 etape, cu 23 de puncte, cu un punct peste următoarele patru clasate, Steaua, Concordia Chiajna, CSM Ceahlăul și FK Miercurea Ciuc.

CSM Alexandria, ultimul adversar din 2023, pe care l-a învins cu 1-0, în deplasare, prin golul lui Albert Voinea, este pe locul 19, penultimul, cu numai 8 puncte. De altfel, formația din Teleorman tocmai a anunțat schimbarea antrenorului, rezilierea acordului cu Alin Pînzaru.

Viitorul Pandurii va avea următorul meci în 2024, acasă, în etapa a 16-a din sezonul regular, cu CSC Șelimbăr, în februarie. Ulterior, le va mai întâlni, până la finalul întrecerii regulare, pe Steaua (deplasare), CSM Slatina (acasă) și Gloria Buzău (deplasare).

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/patru-meciuri-se-disputa-miercuri-in-ultima-etapa-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19295539

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-despartit-de-romario-pires-si-alexandru-dulca-19295600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/portarul-ceahlaului-stefan-krell-la-imperiul-leilor-19295556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-in-topul-campionatelor-secunde-din-europa-ca-medie-de-varsta-19295550

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/gloria-buzau-a-remizat-cu-cs-tunari-in-cupa-romaniei-19295532

Andrei PASCU 06 Dec. 2023, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă