Metaloglobus, victorie la scor într-un amical cu Rapid, sub privirile lui Ianis Zicu. Trupa din Pantelimon s-a despărțit de un atacant achiziționat în vară

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 18:35 Liga 2
Metaloglobus, victorie la scor într-un amical cu Rapid, sub privirile lui Ianis Zicu. Trupa din Pantelimon s-a despărțit de un atacant achiziționat în vară

Printre cluburile din Liga 2 care la finalul acestei săptămâni au jucat un amical cu un adversar din SuperLigă, profitând de pauza din primele două ligi pe perioada acțiunilor echipelor naționale, s-a numărat și Metaloglobus București. Aceasta a întâlnit Rapid, clasată pe locul 3 după opt etape, pe care, surprinzător, a învins-o cu scorul de 3-0.

Metaloglobus, victorie la scor în amicalul cu Rapid

În continuare fără antrenor principal numit după despărțirea de Eusebiu Tudor, Metaloglobus a întâlnit sâmbătă, la Baza Constructorul Feroviar, Rapid.

La pauză, scorul a fost egal, 0-0, iar în partea secundă au fost marcate trei goluri, toate de către jucătorii Metaloglobusului. Urmăriți din tribună de Ianis Zicu, cel mai probabil noul antrenor al echipei, doi dintre jucătorii ”underi” introduși la pauză au decis amicalul.

Adrian Sîrbu (19 ani) a punctat de două ori, la rând, prima dată din careu, cu un șut perpendiculat pe poartă, iar apoi cu un șut frumos de pe linia careului la vinclu, la colțul lung. Laurențiu Liș (19 ani – foto) a stabilit scorul final, 3-0, după o finalizare avută în urma unui un-doi în careul giuleștenilor.

Metaloglobus: R. Avram (Nedelcovici 46′) – Kouadio (Pătlăgică 46′), Caramalău (Issah 46′), Chatziterzoglou (Al. Iacob 46′), Andr. Sava (Rob. Neacșu 46′) – Vl. Bogdan (Liș 46′), Cruceru (A. Gheorghe 46′), Honciu, Mihăilă (Marica 46′) – Huiban (Zakir 46′), Krstevski (Ad. Sîrbu 46′). Au mai intrat în repriza secundă: Diallo, Cazan, Nemțeanu și Gab. Pătrașcu.

De partea cealaltă, Rapid a transmis următoarele privind jucătorii utilizați, fără să nominalizeze pe cineva: ”Cristiano Bergodi a folosit o parte din jucătorii de la prima echipă, dar și numeroși juniori”. În realitate, fără jucătorii aflați la loturi, Papeau și Săpunaru, menajați, Bergodi a utilizat toți jucătorii pe care i-a adus la dispoziție, din informațiile Liga2.ro.

Pregătesc meciul cu Unirea Slobozia fără Albert Voinea

Metaloglobus, abia pe locul 18 în Liga 2 după primele cinci etape, cu numai trei puncte acumulate, se pregătește de jocul dificil cu Unirea Slobozia (locul 4, 11 puncte), programat în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul rundei a 6-a a campionatului.

Trupa bucureșteană nu se va mai baza pe atacantul Albert Voinea (30 de ani), cu care a ajuns la un acord privind rezilierea contractului înainte de încheierea perioadei de transferuri, astfel că acum este liber să semneze cu oricine.

Achiziționat în vară, Voinea a prins doar prima repriză a meciului cu CSC Șelimbăr, din prima etapă, apoi nu a mai fost folosit.

”Motivul este cererea mea de a rezilia, din motive personale! Am stat o perioadă scurta de timp, 2 luni. Următoarea destinație încă nu o cunosc și iau în calcul orice oferta! Așa că sunt în așteptare de oferte și nu vreau să mă mai grăbesc în alegerea făcută! Nu am ce să reproșez clubului, cu cei din conducere am avut o relație foarte bună, cât și cu colectivul! Dar cred că așa este mai bine pentru ambele părți și mă bucur că am găsit înțelegere!”, a spus, pentru Liga2.ro, Voinea, după despărțirea de Metaloglobus.

Odată cu startul noii săptămâni, Metaloglobus speră să intre pe mâna noului ei antrenor. Așa cum spuneam, cele mai mari șanse avându-le Ianis Zicu, ultima dată antrenor tot în Liga 2, la Concordia Chiajna, în sezonul trecut.

https://liga2.prosport.ro/program-tv/prima-etapa-din-noul-sezon-in-care-se-joaca-mai-devreme-de-sambata-runda-a-6-a-a-ligii-2-incepe-cu-un-meci-in-nocturna-si-se-incheie-marti-la-apus-19284195

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-s-a-reunit-cu-11-jucatori-din-liga-2-si-unul-din-liga-3-19283818

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eusebiu-tudor-a-plecat-de-la-metaloglobus-ianis-zicu-varianta-19283713

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă