Călin Cojocaru așteaptă ca Albert Voinea să rupă plasele pentru Viitorul Pandurii. Atacantul abia a debutat pentru gorjeni: ”Am pretenții mari de la el. Sper să se integreze repede, are calitate”

Andrei PASCU 16 Oct. 2023, 18:24 Liga 2
Călin Cojocaru așteaptă ca Albert Voinea să rupă plasele pentru Viitorul Pandurii. Atacantul abia a debutat pentru gorjeni: ”Am pretenții mari de la el. Sper să se integreze repede, are calitate”

Viitorul Pandurii a surprins cu aducerea atacantului Albert Voinea, în vârstă de 30 de ani, pe care l-a semnat în urmă cu numai câteva zile, în actuala pauză competițională.

Vârful s-a înțeles cu Viitorul Pandurii după ce a luat startul în această stagiune la Metaloglobus, cu care a bătut palma în iulie. A plecat după numai două luni de la formația bucureșteană, timp în care a bifat un singur meci în campionat.

Viitorul Pandurii așteaptă multe de la Albert Voinea

Albert Voinea a debutat pentru gorjeni în partidele amicale cu Universitatea Craiova (scor 1-3) și CSO Turceni (scor 3-2), dar trebuie să mai tragă până să îl convingă pe Călin Cojocaru că merită să fie utilizat și în partidele din Liga 2.

Antrenorul a vorbit recent despre atacant și a afirmat că are mare încredere în el, că experiența pe care a căpătat-o se va simți în confruntările care vor urma până în pauza de iarnă.

Am pretenții mari de la el, ca de la toți jucătorii. Sper să se integreze, în primul rând, cât mai repede. Este un jucător cu calitate și cred că o să aibă atitudinea corespunzătoare. Nu doar el, toată echipă. Știam că o să vină, știam că are calitate și sunt convins că o să ne ajute. Este un jucător de echipă, un marcator, dar individual nu vreau să fac remarci, doar ca echipă, fiindcă doar așa putem să facem ceva frumos.

Este exclus să facem alte legitimări în perioada următoare, fiindcă suntem un lot destul de numeros, iar acum lucrăm să devenim din ce în ce mai omogeni, fiindcă s-au produs multe mutări la începutul campionatului și avem nevoie de lucrul acesta: de omogenitate”, a spus Călin Cojocaru, conform Gorjeanul.

Viitorul Pandurii va juca pe alt stadion partida cu CS Mioveni, la Drobeta Turnu Severin

Viitorul Pandurii va schimba stadionul pentru partida cu CS Mioveni, din etapa a 10-a de Liga 2, contra CS Mioveni. Gorjenii vor pleca de la stadionul din Târgu Jiu pentru confruntarea programată duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00.

Întâlnirea Viitorul Pandurii – CS Mioveni se va disputa la Turnu Severin, pe Stadionul Municipal. Viitorul Pandurii a luat această decizie după ce a fost anunțat faptul că la arena din Târgu Jiu vor avea loc anumite lucrări. Astfel, din această cauză, clubul din Liga 2 va fi nevoit ca partida contra CS Mioveni să o dispute pe alt stadion, chiar în altă localitate.

A fost la îndemână, pentru conducere și stafful tehnic, să comunice faptul că va utiliza stadionul de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde Viitorul Pandurii a disputat, chiar și în luna iulie, înainte de startul actualului sezon de Liga 2, un amical contra  CSC Dumbrăvița.

Stadionul din Târgu Jiu, pe care evoluează Viitorul Pandurii, va suferi lucrări

Viitorul Pandurii a comunicat către Federația Română de Fotbal informația, iar partida figurează deja la Drobeta Turnu Severin în programul comunicat de echipa antrenată de Călin Cojocaru.

VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – CS MIOVENI , meci contând pentru etapa 10 din Liga 2 se dispută pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin (duminică , 22 octombrie 2023 – ora 11)”, a notat Viitorul Pandurii pe pagina de Facebook.

În altă ordine de idei, Viitorul Pandurii a disputat două meciuri amicale în actuala pauză compețională. După întâlnirea cu Universitatea Craiova, de vineri, scor 3-1, sâmbătă a avut loc duelul cu CSO Turceni, formație din Liga 3.

A învins formația lui Călin Cojocaru cu scorul de 3-2, după ce la pauză a avut 2-1. Pentru Viitorul Pandurii au marcat Răzvan Vulpe, Aziz Njoya Njifakue și Mario Lupulescu, iar pentru CSO Turceni au punctat Sorea și Bubuioc.

  • Viitorul Pandurii, în amicalul cu CSO Turceni: Lupescu – Croitoru, Savu, Cojocaru, Godja – Moisie, Vulpe, Buțurcă, Andreaș – Njifakue, Voinea
    Au mai intrat: Core, Pîrcălabu, Lupulescu, Tihonen, Geană, Popa
  • CSO Turceni, în amicalul cu Viitorul Pandurii: Trandafir – Tudorache, Hrelea, Dăianu, Olteanu – Bubuioc, Mainerici, Neacșu, Scurtu – Unguru, Sorea
    Au mai intrat: Vasile, Lupu, Dolcescu, Păleanu, Rovența, Puserea, Murgilă

Viitorul Pandurii, pe locul 11 în Liga 2

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 11-a în Liga 2 după nouă etape, cu 12 puncte, precum Concordia și Steaua, clasate mai bine datorită golaverajului.

În runda următoare, a 10-a trupa lui Călin Cojocaru va juca, așadar, acasă, cu CS Mioveni (locul 4, 16 puncte). În etapa trecută, Viitorul Pandurii a remizat, pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna, scor 2-2, iar CS Mioveni a trecut cu 2-1 de CSM Reșița, pe teren propriu.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto), Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Viitorul Pandurii

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-la-un-punct-de-calificarea-la-turul-de-elita-19288788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-la-turneul-celor-4-natiuni-19288780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sebastian-micu-este-la-uta-dupa-despartirea-de-fc-brasov-19288777

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-spectaculoasa-in-amicalul-cu-fc-voluntari-19288774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-castigat-amicalul-cu-concordia-dupa-ce-a-revenit-de-la-0-2-19288771

Andrei PASCU 16 Oct. 2023, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă