Suporterii FC Argeș nu-l mai vor pe Eftimie. Antrenorului i s-a cerut demisia și în deplasarea de la Balotești

Marius ANGHEL 04 Nov. 2017, 18:27 Campionat

FC Argeș a reușit performanța de a nu obține nici măcar un punct din deplasarea de la Balotești, împotriva uneia dintre formațiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Echipa pregătită de Iordan Eftimie a pierdut cu 1-0 la capătul unui meci destul de modest.

Unicul gol al partidei desfășurate sâmbătă dimineață la Balotești a fost reușit în minutul 12 de către Eugen Nica, chiar la prima ocazie notabilă a gazdelor. Atacantul împrumutat de la Juventus a reușit să se desprindă din marcajul lui George Cotigă și a trimis cu capul în plasă.

Alb-violeții au început destul de bine partida și au avut șansa de a deschide scorul, însă mingea șutată de Șerban de la 25 de metri s-a oprit în bară. După primirea golului, argeșenii au încercat să restabilească egalitatea până la pauză, însă șuturile lui Năstăsie și Ionuț Șerban nu i-au pus mari probleme lui Alexandru Iordan. Fundașul central Bogdan Vișa a avut și el o mare ocazie de a egala situația pe tabelă, însă lovitura sa de cap din câțiva metri nu a prins cadru porții.

După revenirea de la cabine, piteștenii au alergat după golul egalizator, însă ocaziile de gol pe care și le-au creat au fost destul de puține. Cea mai mare a venit în minutele de prelungire ale partidei, însă Alin Popa, din interiorul careului mic, a trimis peste poartă.

Suporterii i-au cerut din nou demisia lui Eftimie

Ajuns la șase meciuri consecutive în campionat fără victorie, în precedentele cinci obținând doar egaluri, antrenorul Iordan Eftimie este din ce în ce mai contestat.

FC Argeș a fost încurajată la Balotești de o galerie formată din aproximativ 20 de persoane care au făcut deplasarea de la Pitești și București. Fanii alb-violeților i-au încurajat tot timpul pe jucători, însă, la finalul partidei, supărați de rezultatul final, au cerut din nou demisia antrenorului Iordan Eftimie. Aceștia s-au certat cu antrenorul inclusiv în parcarea stadionului.

Suporterii argeșeni le-au cerut explicații și jucătorilor pentru rezultatele slabe înregistrate în acest tur de campionat, după 15 etape echipa aflându-se pe locul 10 în clasament, cu 19 puncte.

CS BALOTEȘTI – FC ARGEȘ  1-0
Eugen Nica 12′

Iordan – Mirescu, Marciuc, Flămânzeanu, M. Neagu – Al. Coman, L. Ion (cpt.)(A. Pătrașcu 80′), Gojnea, P. Ioniță (F. Paraschiv 76′) – Hurdubei (Andr. Răuță 69′), Eug. Nica
Rezerve neutilizate: H. Ciobanu – Al. Gheorghe, Opriș, Ciubuc
Antrenor: Emil Stanca
Eliminat: Andrei Răuță 90+3 (cumul de cartonașe galbene)

N. Grecu – Tofan, Cotigă, Vișa (Ct. Stan 62′), Șerbănică – Andr. Panait, R. Costin (cpt.)(Nilă 64′), I. Șerban, Ant. Cruceru – I. Năstăsie (A. Popa 77′), Buhăescu
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – D. Oancea, D. Andrei, Ct. Barbu
Antrenor: Iordan Eftimie

Stadion: Comunal Balotești (Balotești – Ilfov); Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova); Asistenți: Ionuț Babadac (Alexandria) și Doru Zamfir (Slatina).

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 04 Nov. 2017, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă