VIDEO | Victorie zdrobitoare a Stelei cu CS Balotești. Liderul Seriei 4 din Liga 3 a făcut spectacol în ultimul meci al anului. Daniel Oprița: ”Jucătorii au arătat calitate, dorință”

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 17:31 Liga 3

Steaua a câștigat prima partidă în Liga 3, după două egaluri consecutive. În etapa a 10-a din Seria 4, prima a returului și ultima din acest an, bucureștenii au trecut fără probleme în deplasare de CS Balotești, ultima clasată. Au câștigat cu 5-1.

Rareș Enceanu, omul meciului CS Balotești – Steaua. A marcat trei goluri 

Steaua a deschis repede scorul, încă din minutul 11, prin Remus Chipirliu, după care a mai punctat de două ori în prima parte. Rareș Enceanu a făcut 3-0, cu reușitele din minutele 26 și 38, scor cu care s-a și intrat la cabine. În partea a doua, prima care a marcat a fost CS Balotești, prin portarul Alexandru Iordan, în minutul 54, din lovitură de pedeapsă.

Steaua a mai înscris în ultimele minute ale partidei pentru o victorie lejeră. Golul patru a fost semnat de același Rareș Enceanu, minutul 84, în timp ce George Călințaru a închis tabela două minute mai târziu.

Steaua, victorii zdrobitoare în meciurile cu CS Balotești din acest sezon 

A fost al treilea meci al sezonului între cele două, Steaua reușind să se impună mereu la o diferență considerabilă. În turul campionatului, elevii pregătiți de Daniel Oprița au câștigat cu același scor ca acum, 5-1, iar în Cupa României a fost 6-0. Golaverajul întâlnirilor este, așadar, în sezonul 2020/2021, de 16-2.

Daniel Oprița: ”Am avut ceva probleme la finalizare, dar când dai cinci goluri nu poți să te declari nemulțumit”

Daniel Oprița a vorbit pe seama rezultatului din acest meci, dar și pe seama egalurilor din partidele precedente. Antrenorul, chiar dacă era nemulțumit de modul în care a arărat echipa în cele două egaluri la rând, e mulțumit de joc în meciul care a încheiat acest an pentru Steaua.

”Sunt mulțumit de rezultat, chiar și de joc. Am avut în repriza a doua niște momente mai slăbuțe, în care am lăsat puțin adversarul să vină peste noi. Am făcut și acea greșeală la penalty, nu au avut mari ocazii, dar nu voiam să se întâmple lucrul acesta. Le-am spus și la pauză, dar băieții au făcut un joc bun. În ultima parte a jocului am și înscris de două ori, am avut multe situații, terenul arată foarte rău, dar felicit jucătorii pentru atitudine. Și-au dat seama că trebuia să câștigăm, să fie o victorie clară.

Cele trei puncte erau vitale și trebuia să avem un joc convingător, chiar pe un teren destul de greu. Au arătat calitate, dorință. Am avut ceva probleme la finalizare, dar când dai cinci goluri nu poți să te declari nemulțumit.

Au fost evoluții oscilante în precedentele meciuri. Mă așteptam la un asemenea parcurs. Am mai spus-o, nu m-am gândit că o să avem probleme atât de mari cu COVID-ul. Nu am avut nici la începutul campionatului o pregătire atât de bună. Nu am avut timpul necesar. Am vorbit și cu stafful știam că o să avem ceva probleme pe final, pentru că nu am avut timp necesar pentru pregătire. Practic, după acel COVID am avut acea serie de meciuri în care nu am reușit să punem presiune. Până la acel moment, aveam ocazii foarte multe, dar apoi la anumite meciuri am avut ceva probleme în atac”, a declarat Daniel Oprița pentru Steaua Tv.

  • Echipa de start a Stelei cu CS Balotești: Ștefan Mușat – George Călințaru, Dean Beța, Sergiu Bactăr, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu(cpt), Liviu Băjenaru, Rareș Enceanu, Florin Răsdan, Emilian Pacionel, Remus Chipirliu
    Rezerve: Raul Bălbărău, Dragoș Nicolae, Ovidiu Morariu, Antonio Vlad, Walace Alves da Silva, Marian Neagu, Andrei Neagoe, Robert Elek, Vlad Nițu

Steaua termină anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a, la două puncte de locul 2, FCSB 2 

Pentru Steaua anul s-a terminat. Liga 3 intră, după această etapă a 10-a, în vacanță, urmând ca meciurile să se reia la jumătatea lunii martie. Steaua finalizează Seria 4 pe primul loc, cu 26 de puncte strânse după opt victorii și două egaluri.

Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 14 puncte dar cu un meci mai puțin. Partida echipei care a eliminat Rapid din Cupa României e programată sâmbătă.

Toate rezultatele etapei a 10-a din Liga 3 sunt disponibile AICI 

Foto: AS47 și Steaua TV
Video: Steaua TV

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 17:31 Liga 3
Pe aceeași temă