Caz hilar la FC Brașov: mijlocaș concediat printr-un mesaj pe WhatsApp! „E amatorism, chiar nu mă așteptam la așa ceva”

Se întâmplă în România, la FC Brașov. La începutul acestui an, mijlocașul Mihai Petra (23 ani) avea să primească o veste proastă. Concret, fotbalistul împrumutat de la ASA Târgu Mureș a fost informat că începând cu data de 10 decembrie 2016 contractul său este reziliat.

Surprinzător, mijlocașul a fost informat de șefii lui FC Brașov prin intermediul aplicației WhatsApp, iar decizia este semnată de către președintele Gabriel Florescu. „E amatorism, chiar nu mă așteptam la așa ceva. Normal era să fiu chemat la discuții și să ne înțelegem asupra rezilierii contractului pe cale amiabilă. Voi veni luni la reunirea lotului și voi discuta cu cei din conducerea clubului”, a spus Mihai Petra.

Are doar varianta revenirii la ASA Târgu Mureș

Fotbalistul se află într-o situație dificilă, pentru că el nu mai poate juca în acest retur decât la ASA Târgu Mureș, echipă de unde FC Brașov l-a împrumutat pentru un sezon.

Pentru că Petra a bifat câteva minute în actualul sezon pentru formația din Târgu Mureș, în Liga 1, în meciul cu CSM Poli Iași, după care a fost împrumutat la FC Brașov, fotbalistul nu mai poate juca dacă se va despărți de gruparea brașoveană decât la ASA. Culmea este că la FC Brașov, Petra nu a jucat niciun minut în campionat, dar a fost integralist în meciul din Cupa României cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Este o mare problemă pentru mine. Trebuie să vorbesc și cu cei de la ASA Târgu Mureș să vedem ce soluții vom putea găsi”, a încheiat fotbalistul de 23 de ani care și-a început cariera la Avântul Reghin, dar s-a remarcat la Unirea Tărlungeni, de unde, în vara trecută, s-a transferat la ASA Târgu Mureș.

Hulubei: „Astfel de cazuri hilare apar tot mai des”

Președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN), Emilian Hulubei, nu a fost surprins când a aflat de cazul Petra. „Chiar nu mai surprinde nimic în fotbalul românesc în ultima perioadă. Astfel de cazuri hilare apar tot mai des în ultima perioadă și este regretabil cum sunt tratați fotbaliștii. În acest caz, dacă Petra va ajunge la un acord cu FC Brașov pentru rezilierea contractului, el mai poate juca în acest sezon doar la ASA Târgu Mureș”, a spus Hulubei.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă