Noua achiziție a timișorenilor de la ASU Poli are meciuri în Liga 1 cu ASA Târgu Mureș, echipă pentru care a și evoluat ultima dată

Noua achiziție a timișorenilor de la ASU Poli** are meciuri în Liga 1 cu ASA Târgu Mureș, echipă pentru care a și evoluat ultima dată

ASU Politehnica Timișoara a perfectat și al doilea transfer în această iarnă. După ce a semnat cu fundașul Cristian Scutaru (30 de ani), ultima dată la UTA Arad, echipa suporterilor timișoreni a bătut palma și cu mijlocașul ofensiv Marvin Schieb (21 de ani), venit de la ASA Târgu Mureș.

Alb-violeții au ajuns, vineri seară, la o înțelegere cu Marvin Schieb, jucător care în prima parte a sezonului actual a evoluat foarte puțin la ASA Târgu Mureș. Mijlocașul a ajuns la Timișoara de săptămâna trecută și a disputat deja două meciuri de pregătire în tricoul lui ASU Poli, evoluând în primele reprize ale amicalelor cu Cocoșul Orțișoara (1-1) și Vulturul Grebenac (3-1).

„E un jucător cu potențial, tânăr, e junior (n.r. – se referă la faptul că încă se încadrează la categoaria jucătorilor Under 21, nu că este junior). Avem nevoie de o dublură pentru Sorescu, dar îl putem folosi și în banda stângă dacă o cere situația. E o nouă soluție pentru noi în alcătuirea echipei și sunt convins că e un jucător care ne va ajuta. Are calități foarte bune, pe faza ofensivă face diferența, astfel că va fi un plus pentru echipa noastră”, a spus antrenorul Bogdan Andone despre Schieb la finalul amicalului cu Vulturul Grebenac.

Născut pe 27 iulie 1996 la Ellwangen, în Germania, Marvin Schieb a început fotbalul în România. La nivel de juniori a activat la Interstar Sibiu, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj. Pentru „U” a și debutat la seniori, adunând 18 apariții în ediția 2015/2016 a Ligii a 2-a. După desființarea clubului clujean, a trecut la ASA Târgu Mureș, care pe atunci activa în Liga 1, însă doar în șase meciuri, dintre care trei ca titular. A rămas la Târgu Mureș și după retrogradarea în Liga 2, iar în acest sezon a jucat foarte puțin, adică doar 146 de minute în cinci meciuri. A plecat de la ASA din luna septembrie, după meciul cu FC Argeș.

ASU Poli nu și-a încheiat campania de achiziții. Timișorenii își doresc jucători ofensivi, iar printre cei ofertați sunt Olivier Lusamba și Daniel Florea, golgheterii de la Olimpia Satu Mare, respectiv UTA Arad, echipe de care însă s-au despărțit în această iarnă.

Foto: Druckeria

Pe aceeași temă